El juvenil A augmenta a set els partits d’imbatibilitat

El juvenil A de la Unió Esportiva Sant Andreu va empatar a Reus (0-0) i encadena ja set jornades consecutives sense conèixer la derrota. El conjunt de Rubén García va ser clarament superior al rival però al no va poder concretar la seva superioritat en un partit en què tot i acabar en inferioritat numèrica va ser superior al seu rival.

A la primera part, els andreuencs van portar el pes del partit però no van saber concretar les seves oportunitats de gol. Una circumstància que es va agreujar al segon temps. Ni Bryan -en dues oportunitats- ni Nico van poder superar el porter Yeray. El Reus, ben plantat en defensa, va donar per bo l’empat malgrat que va jugar l’ultima mitja amb un jugador més per l’expulsió (dues targetes grogues) de Joel Armengol. El migcampista, que mai abans havia estat expulsat, és una baixa important pel pròxim cap de setmana quan el Barça visita el Narcís Sala. El jugador, amb passat blaugrana, tampoc podrà enfrontar-se al seu exequip, una circumstància que tampoc va poder fer a la primera volta per una lesió. Tot i l’empat, els de Rubén continuen en posicions d’ascens. Té un punt més d’avantatge respecte, el Prat, que es troba a sis punts igual que la Unificació Bellvitge.

Reus Deportiu CF: Yeray, Cristian Santiago, Almarcha, Álvaro Martínez, Viñas (Marigot 76’), Joshua, Gámez (Ropero 79’), Notario, Raúl López, Tarrés (Lucas Suárez 46’) i Sanfilippo (Ivan Martínez 46’).

UE Sant Andreu: Marc Priego, Pol Fábrega (Adrià López 87’), Jordi Méndez, Pol Huerta, Nico, Guillem López, Ferran Roca (Oriol Fernández 65’), Joel Armengol, Pérez de Ros (Bryan 61’), Alberto García (Párraga 76’)i Kevin Alarcón.

Àrbitre: Romero Freixas. Va expulsar per doble groga Joel Armengol (38’ i 58’), del Sant Andreu. Va amonestar Viñas (55’) i Alvaro Martínez (87’), del Reus; i Ferran Roca (41’), Jordi Méndz (71’) i Brian Ragageles (89’), del Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS