El juvenil A mereix més però cau a Bellvitge

El juvenil A de la Unió Esportiva Sant Andreu va merèixer millor sort en la seva visita al sempre difícil camp de la Unificació Bellvitge (1-2). Un gol a cinc minuts del final, va fer encaixar la segona derrota consecutiva a uns andreuencs que, malgrat tot, mantenen la seva situació de privilegi a la classificació.

El partit va començar amb un ritme trepidant. Els de Rubén García, millor col·locats al camp, portaven el domini fins que en el minut set, una acció aïllada va posar per davant als locals. Pol Huerta i Marc Priego no es van entendre a l’hora de refusar una pilota llarga, una circumstància que va aprofitar David Jiménez per ficar el peu i superar el porter amb una vaselina. El gol va fer mal als quadribarrats al que li va costar tornar a entrar en el partit. Tot i això, ho va aconseguir en el tram final de la primera part quan va disposar de diferents oportunitats per fer l’empat. El porter Boixaderas va tenir part de culpa refusant miraculosament una bona rematada de Roca. Un penal favorable als andreuencs no assenyalat i una pilota que un defensa va treure sota la línia fer que el Sant Andreu arribés al descans amb la sensació d’haver merescut quelcom més.

A la represa, el Sant Andreu va sortir més per feina, i als vuit Després de l’empat, l’equip va tenir 20 minuts de molta superioritat però no va saber concretar les seves oportunitats. A mesura que passava el temps, les forces i les oportunitats s’igualaven, fins que al minut 86 a la sortida d’un córner, un cop de cap inapel·lable de Jorba va donar els tres punts al conjunt hospitalenc. El gran beneficiat de la jornada va ser la Unificació Bellvitge que s’ha col·locat a dos punts del Sant Andreu. El Prat –va perdre a Mollet (3-0)- i l’Europa –va empatar a Gavà (2-2)- estan a tres punts dels andreuencs, que mantenen la plaça d’ascens directe a la divisió d’honor.

UNIFICACIÓ BELLVITGE: Boixaderas, Cangiotti, Amargós, Saborido (Sergio González 61’), David López, Groult, Pol Ballesteros (Borja Sebastián 89’), Jorba, David Jiménez, Jan Golobart (Palomares 72’) i Eric Jiménez

UE SANT ANDREU: Marc Priego, Pol Fábrega (Párraga 48’), Roger Vives, Pol Huerta, Méndez, Guillem López, Ferran Roca (Mikel Bergerandi 55’), Joel Armengol (Ortega 82’), Oriol Fernández, Alberto García i Velarde (Adrià López 86’).

ÀRBITRE: Cristian López Carballo. Va amonestar Saborido (50’), David Jiménz (70’) i Groult (85’), de la Unificació Bellvitge; i Alberto García (65’), Marc Priego (70’), Guillem López (82’) i Adrià López (89’), de la Unió Esportiva Sant Andreu

GOLS: 1-0, David Jiménez (7’). 1-1, Alberto García (51’). 2-1, Jorba (85’)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS