El juvenil A mereix millor sort però perd contra el Barça

El juvenil A de la Unió Esportiva Sant Andreu va torna a perdre després de set jornades d’imbatibilitat. Va ser al Narcís Sala, contra el Barça en un partit en què l’equip de Rubén García va merèixer millor sort (2-3). A la primera part, els blaugrana es van avançar en una jugada a pilota aturada –va marcar Eric Montes- però el Sant Andreu, dominador del partit durant moltes fases, no es va arronsar i va insistir fins que va aconseguir l’empat en una acció que va culminar Kevin Alarcón, just abans del descans.

A la represa, els andreuencs van continuar portant la iniciativa fins que el col·legiat es va equivocar greument concedint un penal interpretant com a mà una pilota que va tocar en l’espatlla de Jordi Méndez. L’1-2 va fer molt de mal als quadribarrats que malgrat tot no van defallir i van aconseguir establir l’empat gràcies a una genialitat d’Oriol Fernández (es va desfer del seu defensor i la mitja volta va engaltar una voleia amb l’esquerra que va sorprendre Campuzano). Tot i això i quan l’empat semblava el més just, els blaugrana van fer el gol que els va donar els tres punts mitjançant un nou gol d’Eric Montes en un desajust defensiu. Als últims minuts, l’equip va intentar l’empat però més amb el cor que amb el cap i el marcador ja no es va moure. La lesió de Pérez de Ros amb tots els canvis de jugador de camp fets, va fer que el porter Pau Otero disputés els últims sis minuts com extrem.
Tot i la derrota, el Sant Andreu continua en posició privilegiada i manté tres punts d’avantatge amb el Prat, abans de visitar diumenge la Unificació Bellvitge, un dels rivals directes per pujar a la divisió d’honor.

UE SANT ANDREU: Marc Priego, Pol Fábrega (Roger Vives 58’), Cristian Pazo (Pérez de Ros 68’) (Pau Otero 84’), Pol Huerta (Párraga 71’), Jordi Mendez, Guillem López, Ferran Roca (Velarde 61’), Kevin Alarcón, Oriol Fernández, Alberto García i Brian Ragageles

FC BARCELONA: Campuzano, Jordi Tur, Eric Montes, Juan Brandariz, Marc Cucurella, Oriol Rey, Javier Ruiz (Marc Rio 72’), Oriol Busquetes, Braima Fati (Ivan Rodríguez 85’), Carles Aleñà i Enric Franquesa (Alejandro Blanco 69’)

ÀRBITRE: David Medie Jiménez. Va amonestar Roca (37’), Vives (67’), Kevin (68’), Oriol Fernández (80’), Brian Ragageles (88’) i Velarde (89’), del Sant Andreu; i Franquesa (33’) i Aleñà (79’), del Barça.

GOLS: 0-1 Eric Montes (20’). 1-1 Kevin Alarcón (43’). 1-2 Carles Aleña (65’), de penal. 2-2 Oriol Fernández (69’). 2-3 Eric Montes (82’).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS