El juvenil obté un punt molt valuós

Important empat el que va aconseguir el juvenil A en el sempre complicat camp de la Damm. Els de Rubén García Vilagrasa van obtenir un punt que a la llarga pot ser decisiu en l’aferrissada lluita per l’ascens que mantenen amb la Unificació Bellvitge (empatat a punts) l’Europa i el Prat (amb un punt menys).

El partit va ser de molta intensitat i malgrat l’empat a zero, els dos equips van tenir bones oportunitats per decidir. A la primera part, la Damm va tenir més la pilota però el Sant Andreu ben posicionat va trobar-se còmode robant i sortint al contracop. En aquests primers 45 minuts, les oportunitats van estar repartides. Tres clares pel Sant Andreu (Oriol, Roca i Alberto i tres més per la Damm, dues d’elles desmuntades per un Marc Priego que va fer un partit excepcional.

Al segon temps, els de Rubén García van ser un equip molt més ambiciós. Durant el primer quart d’hora, el Sant Andreu va ser el clar dominador, però no va saber concretar la seva superioritat en el marador. A mesura que avançava el partit, la Damm es va aprofitar del desgast físic quadribarrat i va acabar dominant en els últims minuts. Tot i això, la solidesa defensiva andreuenca i Marc Priego van mantenir la porteria a zero i van obtenir un punt en un camp gairebé inexpugnable i contra un molt bon equip (venia de guanyar el Barça per 1-4). L’empat trenca la ratxa de dues derrotes i iguala més que mai les posicions d’ascens en vista un tram final que promet ser frenètic.

CF DAMM: Zorrilla, César Mont (Barrera 79’), Tejeda, Luque, Julio Alonso, David Álvarez (Adrià Álvarez 79’), Armengou, Joel Sánchez, Bargalló (Guerrero 68’), Carreón i Ezzarfani.

UE SANT ANDREU: Marc Priego, Adrià López (Roger Vives 70¡), Cristian Pazo (Velarde 39’), Pol Huerta, Jordi Méndez, Guillem López, Ferran Roca (Albert Párraga 78’), David Ortega, Oriol Fernández, Alberto García (Joel 85’) i Kevin Alarcón.

ÀRBITRE: Albelda Bárcenas. Va amonestar Julio Alonso (63’), de la Damm i Cristian Pazo (32’), Velarde (82’) i Roger Vives (89’).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS