El prebenjamí B, un equip capaç de tot

El prebenjamí B de la nostra entitat està fent una temporada força irregular però que està aprenent molt. Capaç d’encadenar quatre victòries consecutives també ha tingut una ratxa de quatre derrotes seguides. Malgrat tot, és un equip que sap competir i que forma un excel·lent grup. Dels 18 partits que ha disputat ha guanyat vuit, n’ha empatat un i ha perdut nou. Ocupa la vuitena posició en el grup 19 de prebenjamins.

​L’equip està integrat per -d’esquerra a dreta- Carla Sagré (entrenadora i jugadora del femení A), Nil Jara ,Sergi Castaño, Joel Pozo, Hugo Navarro, Denis López, Jan Miralles, Raul Pozo (delegat) -en la fila de dalt- Didac Alcaine, Sergi Albiach, Roger Beltran i Aleix Isabel -també d’esquerra a dreta en la fila inferior.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS