La Unió Esportiva Sant Andreu perd contra el Cornellà en un partit clau per mantenir la categoria (1-2). El conjunt de Miguel Álvarez torna a desaprofitar un marcador a favor i encaixa una derrota que el situa a deu punts de la salvació. Tot i la derrota, l’equip no llança la tovallola i afrontarà els set partits que resten (el primer dissabte a les 18.00 a la Ciutat Esportiva Dani Jarque) amb la convicció de sumar els tres punts.

Malgrat que sembla la cantarella habitual, el Sant Andreu ha tornat a perdre un partit en què no ha estat pitjor que el seu rival. Les errades individuals permeten el Cornellà endur-se tres punts i deixar el Sant Andreu en una situació crítica.

Els jugadors de Miguel Álvarez han sortit molt ben situats en el terreny de joc i conscients que havien de tenir la pilota i buscar la porteria contrària. Fruit del domini inicial, el premi ha arribat als 24 minuts. Calderón ha fet una excel·lent passada a Bruno que després d’un magnífic control ha superat la sortida de l’exporter del Betis, Toni Doblas. De nou, l’equip havia fet el més difícil però cinc minuts ha durat l’alegria en el Narcís Sala. Cinc minuts de l’1-0, el Cornellà ha llançat un contracop. Pilota llarga a Óscar Muñoz que per velocitat s’ha plantat sol davanter Morales. El davanter no ha pogut rematar perquè Lucas Viale l’ha fet caure dins de l’àrea. La jugada ha estat clau en l’esdeveniment del partit. Enric Gallego ha establit l’empat enganyant Morales en el llançament i començava un nou partit. El gol ha donat tranquil·litat al Cornellà mentre que el Sant Andreu s’ha tensionat més.

Just abans del descans podia haver arribat el 2-1, però Chaco en immillorable posició no ha rematat bé després d’una molt bona jugada de Calderón.

A la represa i després d’un nou canvi obligat per lesió (Manu Viale s’ha ressentit i ha deixat el seu lloc a Azparren), el Cornellà tornava avançar-se en la pràcticament la primera arribada a l’àrea. Bona jugada d’Enric Gallego per banda dreta que fa la passada de la mort perquè Xemi, amb molta facilitat i lliure de marca, superi Morales.

El gol ha fet mal als andreuencs. L’equip ha tractat de reaccionar i l’empat podria haver arribat després de dues bones aparicions del nouvingut David Bigas (va jugar els 90 minuts com a lateral esquerre). Primer ha fet una molt bona centrada que Bruno, de cap, ha rematat amb molta intenció però que Doblas amb problemes ha pogut blocar (65’). I després, una bona combinació amb Calderón que ha acabat en assistència a Puerto que en immillorable posició ha rematat malament (73’). Els minuts s’han esfumat i el marcador ja no s’ha mogut.

La derrota deixa l’equip en una situació molt compromesa. Tot i això, l’equip no deixarà de lluitar. Dissabte a les 18 hores, l’Espanyol B espera els andreuencs a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

UE SANT ANDREU: Morales, Llamas, Lucas Vale, Manu Viale (Azparren 46’), David Bigas, Ton Alcover Xavi Jiménez 79’), Ibon, Rubén Martínez, Calderón, Bruno i Chaco (Puerto 59’).

UE CORNELLÀ: Toni Doblas, Joel, Mario, Borja López, Arnau Tobella, David García, Gallar (Maestre 67’), Sergi Gómez (Dani Martí 52’), Óscar Muñoz (Boniquet 84’), Xemi i Enric Gallego

ÀRBITRE: Pinto Herrera (Tenerife) Va amonestar Lucas Viale (29’), Calderón 42’) i Azparren (88’ ) del Sant Andreu; i David García (59’), Borja López (62’), Dani Martí (65’) i Xemi (83’), del Cornellà.

GOLS: 1-0 Bruno (24’). 1-1, Enric Gallego, de penal (29’). 1-2, Xemi (54’).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS