La millor medicina està a Lleida

La Unió Esportiva Sant Andreu visita demà el camp d’Esports de Lleida (17 hores) amb la necessitat de reaccionar després de la derrota contra l’Alcoià. El partit, que es juga a les cinc de la tarda, és una nova prova de foc per uns andreuencs que han treballat molt fort durant la setmana, conscients que visiten el que possiblement és el camp més complicat del grup (els d’Imanol Idiakez han sumat 34 punts de 42 possibles) i que estan obligats a reaccionar

Els quadribarrats han de sobreposar-se als danys col·laterals que va ocasionar el partit contra l’Alcoià en què per segona jornada consecutiva (igual que a València) l’equip va acabar amb dos jugadors expulsats. El tècnic no podrà alinear ni Alberto Carroza ni Xavi Puerto, tots dos sancionats. Dues absències de pes que s’afegeixen a les dels lesionats Lucas Viale, Joaquín Calderón i Ibon Gutiérrez. El defensa té un trencament al bessó, el davanter una ruptura al recte anterior i el migcampista no ha superat unes molèsties al quàdriceps. Una circumstància que penalitza encara més els andreuencs i que obligarà a Miguel Álvarez a moure bastant l’equip. Precisament aquest aspecte és un dels que més preocupa l’entrenador: “Estem pagant molt haver jugat els dos últims partits en inferioritat numèrica. Físicament la gent ha hagut de fer un sobre esforç gran i les conseqüències són clares. Hem de ser capaços d’acabar amb onze i competir en igualtat de condicions”.

Després de dirigir aquest matí l’úlima sessió preparatòria, el tècnic ha donat una llista que conformen: Manu, Morales, Felipe, Manu Viale, Ton Alcover, Manteca, Azparren, Rubén Martínez, Víctor, Jilmar, Bruno, Martí Tapia, Xavi Jiménez, Llamas, Chaco, Guzmán. Són novetat Llamas i Rubén Martínez que tornen després de complir sanció i també Bruno Vinicius que ha superat els problemes musculars que l’han fet perdre’s els dos últims partits. De fet, el brasiler encara no ha jugat amb Miguel Álvarez com a entrenador. Jilmar i Xavi, que van acabar tocats el partit contra l’Alcoià, també han entrat a la convocatòria.

Pel que fa al Lleida té a tota la plantilla a la seva disposició (el retorn del capità Raúl Fuster superada la lesió podria ser la gran novetat de l’onze). Els d’Imanol Idiakez vénen de perdre a Tarragona en un partit en què buscaven el lideratge i en què van donar una bona imatge (1-0). La derrota fa que no puguin fallar a casa perquè el seu objectiu és ser primers de grup. Precisament, un dels seus avals és la consistència que tenen com a locals on acumulen cinc victòries consecutives. Després de fer tots els punts al Camp d’Esports en aquest 2015 -l’últim equip que va puntar va ser l’Olot (0-2)-, demà és un bon moment per entrebancar-se. El partit, serà arbitrat pel canari Pulido Santana. El Sant Andreu surt demà a primera hora del matí cap a Lleida. La intenció és tornar amb els tres punts.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS