L’aleví J és cinquè a tercera divisió

En la línia de fer conèixer els diferents equips de l’entitat, avui presentem l’aleví J. El conjunt entrenat per Anabel Alonso està progressant molt bé en aquest segon tram de lliga a la tercera divisió. Els andreuencs militen en el grup 2 i actualment són cinquens amb 34 punts. Després de la disputa de les primeres divuit jornades de lliga, els andreuencs han guanyat 11 partits.

La plantilla està formada per -d’esquerra a dreta- Anabel Alonso (entrenadora), Jordi Gracia, Andreu Gorriz, Álvaro Martín, Nazan Bueno Ferran Luque i Ruben Gallart -en la fila superior- Didac Domigo, Jan Florensa, Marcos Pons, Arnau Sala, Elias El Bouti i Ian Gabriel -també d’esquerra a dreta en la fila inferior-. El delegat de l’equip és Agustín Martín Martínez.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS