Tampoc hi ha reacció a Reus

La Unió Esportiva Sant Andreu perd a Reus, encadena quatre derrotes consecutives i es complica en excés la permanència a la segona divisió B (2-0). Dos gols de Marc Sellarés abans de complir-se la primera mitja hora han posat impossible el partit pels andreuencs que a la segona part han merescut almenys un gol per entrar de nou al partit, però aquest no ha arribat. La derrota col·loca l’equip en una situació límit a falta de vuit jornades per acabar la lliga.

Com malauradament està sent habitual, el rival ha marcat en la primera aproximació a porteria. Aquest cop, als cinc minuts. Cassamà supera el seu marcador per banda i fa una centrada que Marc Sellarés, a l’àrea petita, enganxa amb molta facilitat per enviar la pilota dins de la xarxa. De nou, només començar els de Miguel Álvarez ja es posen per sota en el marcador. El Reus, gràcies a l’1-0, comença a jugar amb molta tranquil·litat contra uns andreuencs que acusen el cop. Sense temps per reaccionar arriba el 2-0, de forma molt semblant. Aquest cop és Óscar Rico qui centra per la mateixa banda i Sellarés (ara amb el cap) de nou molt còmode supera Morales. 20 minuts que han estat determinants en la derrota. Un xut de Bruno que pica en un defensa ha estat l’única oportunitat andreuenca, abans del descans.

A la represa, Miguel Álvarez recomposa l’equip avançant Rubén i convertint Guzmán en lateral esquerre. L’entrada de Nuha i Chaco -Manteca i Puerto són els sacrificats- sacsegen l’equip que comença fort al segon temps. En el primer minut, Edgar Badia intervé dos cops (en una falta llançada per Ton i en la sortida del córner posterior) en una clara declaració d’intencions. Els andreuencs, durant tota la segona part, busquen el 2-1 que els faci creure en la remuntada però aquest no arriba. Bruno l’ha tingut dos cops (55′ i 65′), en un parell de contres. També Moyano ha estat a punt de marcar-se en pròpia porta -quan tractava d’impedir la rematada de Chaco (73′)- i Azparren qui l’ha fregat en la sortida del corner posterior (74′). El gol no ha arribat, els minuts han passat i els punts s’han quedat a Reus.

L’equip ara és penúltim. Ha de reaccionar en les vuit jornades que resten. Tot exigeix guanyar partits. Diumenge, el Cornellà, rival en situació similar, visita el Narcís Sala.

CF REUS DEPORTIU: Edgar Badia, Cassamà, Semedo, Moyano, Marín, Jaume Delgado, Ramón Folch, Óscar Rico (Fran Carbià 46′), Vitor (Alex Colorado 76′), Edgar Hernàndez (Masqué 76′) i Sellarés.

UE SANT ANDREU: Morales, Llamas Manu Viale, (Xavi Jiménez 85′), Azparren, Rubén Martinez, Ibon, Ton Alcover, Guzmán, Bruno, Xavi Puerto (Chaco 46′) i Manteca (Nuha 46′)

ÀRBITRE: Hernández Lorenzo. La Rioja. Va amonestar Óscar Rico (31′), Vitor (47′), Ruben Semedo (78′), del Reus Deportiu; i Chaco (70′), de la Unió Esportiva Sant Andreu.

GOLS: 1-0, Sellarès (5′). 2-0 Sellarés (23′).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS