Toca sumar de tres en tres

La Unió Esportiva Sant Andreu visita demà el Municipal de Reus amb la necessitat de reaccionar i redreçar el rumb (12.00 h). Els andreuencs són conscients que la derrota contra l’Olot, al Narcís Sala, els ha deixat sense marge i és per això que viatgen amb la convicció d’aconseguir la victòria.

“Estem en una situació tan delicada que hem de sumar, amb independència del camp, del rival o del moment. Ens resten nou finals i l’única manera d’aconseguir la permanència és guanyant partits. Així afrontem el desplaçament”, d’aquesta manera s’expressa el tècnic Miguel Álvarez. Pel partit de demà, tornen a ser baixa Joaquín Calderón ni de Lucas Viale que esgoten el seu procés de recuperació. Dues absències importants que s’afegeixen a les de Víctor, ha dit adéu a la temporada per la greu lesió al genoll, i Carroza, encara convalescent per l’esquinç cervical que el va obligar abandonar diumenge el Narcís Sala en llitera. Després de dirigir avui l’últim entrenament, el tècnic fa una llista que conformen els següents jugadors: Manu, Morales, Guzmán, Manu Viale, Azparren, Llamas, Jilmar, Ton Alcover, Ibon, Rubén Martínez, Xavi Jiménez, Bruno, Puerto, Nuha, Chaco i Manteca. Les novetats són els retons d’Iván Guzmán i de Llamas, un cop han superat les lesions que els van impedir estar disponibles contra l’Olot.

El Reus és un dels equips més forts al seu estadi. Ha guanyat els últims quatre partits i ha sumat 14 punts de 18 possibles. No perd a casa des del desembre quan el València Mestalla es va endur els tres punts. El seu entrenador, Natxo González, ha insistit molt durant la setmana que el partit és transcendental després de perdre la setmana passada el derbi contra el Nàstic (1-0) en un partit en què tot i donar una molt bona imatge van trencar una ratxa que els havia col·locat en posicions de play-off d’ascens. L’extècnic del Sant Andreu no es refia un pèl del seu exequip: “Conec bé la samarreta i sé que quan estan ferits són més perillosos.” S’espera una bona entrada perquè el club reusenc ha tornat a engegar uan campanya de promoció regalant entrades als abonats El partit serà arbitrat pel col·legiat de la Rioja, Hernández Lorenzo i es podrà veure en directe per la pàgina web EsportsdelCamp.cat.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS