Ara o mai. La Unió Esportiva Sant Andreu rep demà la Unió Esportiva Cornellà (12 hores) en un partit transcendental per mantenir la categoria. El pobre bagatge en les últimes cinc jornades -només un punt de 15 possibles- fan que al Sant Andreu només li serveixi la victòria. Un triomf que els andreuencs necessiten per posar fi a una ratxa que s’està allargant més del compte i que els ha situat en la penúltima posició de la classificació.

A falta de vuit partits per acabar el campionat, el conjunt de Miguel Álvarez es troba a set punts de la salvació i a cinc de la promoció. Una situació límit que obliga l’equip a reaccionar de manera immediata. Tothom té clar que la salvació exigeix guanyar els quatre partits que resten al Narcís Sala. El Cornellà és el primer dels quatre rivals directes (Saragossa B, Eldenc i Olímpic de Xàtiva són els següents) que visiten Sant Andreu. L’equip s’ha conjurat per girar al mitjó i tot implica retrobar-se amb la victòria.

Després de dirigir aquest matí una suau preparatòria, el tècnic ha donat una llista de convocats en què la principal novetat és la convocatòria del defensa David Bigas. Malgrat que només ha fet tres entrenaments, el lateral cedit pel Girona té moltes possibilitats de debutar demà mateix. “És un jugador amb molta projecció. Si està aquí, és perquè confio plenament en ell. Estava entrenant amb el primer equip del Girona i que hagi vingut diu molt d’ell. Ho ha fet perquè és un valent i estic segur que ens ajudarà molt“, explica el tècnic.

Álvarez demana la màxima unió. A les baixes d’Adrià Borreda i Víctor Alonso, s’afegeix la de Carroza (encara arrossega problemes a les cervicals per la mala caiguda en el partit contra l’Olot). Per contra, tornen Lucas Viale i també Joaquín Calderón. També entren Manu Viale i Azparren, que han arrossegat molèsties durant la setmana. La convocatòria de 16 jugadors la configuren: Manu, Morales, Llamas, Lucas Viale, Azparren, Manu Viale, Bigas, Ibon, Ton Alcover, Xavi Puerto, Calderón, Xavi Jiménez, Rubén Martínez, Calderón, Chaco i Bruno.

El Cornellà es planta a Sant Andreu amb quatre punts més que els quadribarrats. Malgrat que no guanya fora del seu camp des de la jornada set -al camp de l’Eldenc (0-1), a l’octubre- arriba al Narcís Sala confiat després d’haver puntuat la setmana passada contra el Nàstic (2-2). El seu entrenador Jordi Roger, que ha renovat aquesta temporada el seu compromís, té la baixa del sancionat Israel. El defensa s’afegeix a les baixes de llarga durada dels lesionats, Pep Caballé i el porter Iñigo.

El partit serà arbitrat pel col·legiat canari Pinto Herrera. És una final per a uns quadribarrats que volen dedicar-li la victòria a Víctor. El migcampista va ser intervingut divendres del trencament de lligament encreuat del genoll, una lesió que el mantindrà sis mesos lluny dels terrenys de joc. La directiva ha posat entrades a sis euros i espera una bona resposta dels aficionats. Els tres punts de demà seran determinants.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS