Víctor: “Tornaré molt més fort”

Víctor Alonso ha estat avui al Narcís Sala. Superat el tràngol que ha significat trencar-se el lligament encreuat anterior, el migcampista ja està pensant únicament en la recuperació: “Aquesta lesió em farà molt més fort. Tornaré amb més força que mai”, explica conscient que ara ha de centrar-se en una lesió que el fa dir adéu a la temporada.

Els metges estan esperant que baixi la inflamació per poder intervenir el jugador d’un genoll en què també està afectat el menisc. D’entrada, estarà tota aquesta setmana fent un treball específic amb la finalitat que baixi la inflamació. Dilluns es valorarà el tractament i els metges determinaran el dia en què haurà de passar per la sala d’operacions.

Víctor es mostra tranquil. Sap perfectament, els terminis que ha de seguir i també en què consisteix la recuperació. Malauradament és referent en aquest tipus de lesió. La temporada passada va sofrir el mateix problema en l’altra genoll. Al febrer, en un partit de copa Federació contra el Peña Sport es va fer un trencament parcial d’un lligament que, al maig, es va trencar del tot en un entrenament. “Si fa no fa, al final, vaig perdre dos mesos, per això prefereixo que m’intervinguin aviat i començar a recuperar-me.”
El migcampista està donant mostres d’una gran maduresa i molta valentia: “Un cop assimilat el cop, ara s’ha de pensar en positiu. Tot el que vaig viure l’any passat en l’altre genoll em servirà de molt. Ja em queda un dia menys per tornar”, explicar amb un somriure als llavis.

La força de Víctor, és la força de l’equip: “Em sap greu haver de deixar l’equip en un moment tan complicat, però ens salvarem segur”, assegura amb el convenciment que tota recompensa mereix un esforç. L’equip ho farà al camp, ell fora per tornar amb més ganes.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS