Bona temporada del benjamí B a la primera divisió

Avui l’equip de la nostra entitat que volem donar a conèixer és el benjamí B. L’equip entrenat per Aítor García està fent una molta bona temporada en el grup segon de primera divisió. Els andreuencs són cinquens després de guanyar tretze partits i empatar dos. Han marcat 77 gols i han encaixat 56.

Els jugadors de l’equip són –d’esquerra a dreta- Aleix Moreno, Adrián Mejías, Alejandro Portillo, Ian Zosino, Aniol Morales –en la fila superior- José Pérez Nieto, Noah Bezis, Pablo Ruiz, Marc Caballero i Oriol Ribodigo –també d’esquerra dreta en la fila inferior- El cos tècnic el formen Aítor García (entrenador), Aleix Moreno (segon entrenador) i Salva Ruiz (delegat).

Més en

Duel directe al Narcís Sala

Premsa22 de setembre de 2018

Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa21 de setembre de 2018

Comunicat sobre l’estat mèdic de Víctor Alonso

Premsa20 de setembre de 2018

Victòria del Sant Andreu Atlètic i empat del Juvenil A

Premsa17 de setembre de 2018