Bona temporada del benjamí B a la primera divisió

Avui l’equip de la nostra entitat que volem donar a conèixer és el benjamí B. L’equip entrenat per Aítor García està fent una molta bona temporada en el grup segon de primera divisió. Els andreuencs són cinquens després de guanyar tretze partits i empatar dos. Han marcat 77 gols i han encaixat 56.

Els jugadors de l’equip són –d’esquerra a dreta- Aleix Moreno, Adrián Mejías, Alejandro Portillo, Ian Zosino, Aniol Morales –en la fila superior- José Pérez Nieto, Noah Bezis, Pablo Ruiz, Marc Caballero i Oriol Ribodigo –també d’esquerra dreta en la fila inferior- El cos tècnic el formen Aítor García (entrenador), Aleix Moreno (segon entrenador) i Salva Ruiz (delegat).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS