El Cadet E, un equip en construcció

L’equip que presentem avui és un dels sis cadets de la nostra entitat. Es tracta del cadet E. Un grup de jugadors nous, integrat per cinc jugadors de segon any i tota la resta cadets de primer any (infantils la temporada passada). Entrenats per Àlex López militen en el grup 13 de la segona divisió. Actualment són tretzens després d’haver guanyat cinc partits, haver empatat sis i haver perdut un total de 10. L’última victòria la van aconseguir diumenge passat quan van derrotar amb contundència el Catalònia (1-5).

La plantilla està formada per -d’esquerra a dreta- Òscar Escribà, Marc Pardo, Àlex López (entrenador), Raúl García, Jaume Pérez, Daniel Romo, Marc Gómez, Yohannes Ricart, Ricardo Valladolid, Raúl Varga -fila superior- José Manuel López, Marc de la Asunción, Javier Cárceles, David Rodríguez, Nil Simano, Josep Farradellas (segon entrenador i delegat) i Marc Adell.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS