Cristian Pazo decideix el derbi del bàndol andreuenc

El juveni A de la Unió Esportiva Sant Andreu es va recuperar de la derrota soferta dijous contra l’Espanyol B (0-3) i va aconseguir un meritori triomf al Nou Sardenya (0-1). Un solitari però valuós gol de Cristian Pazo va servir per derrotar l’Europa, per endur-se la victòria en el derbi i per assolir tres punts que eren vitals per mantenir intactes les aspiracions d’ascens. Els de Rubén Garcís deixen els europeistes a quatre punts i es mantenen a dos d’un Prat que el pròxim cap de setmana han de visitar el Barça i que en quinze dies s’enfrontarà el Sant Andreu en un partit que esdevindrà clau.
Pel que fa al partit de dissabte al Nou Sardenya, l’equip de Rubén García va ser per sobre de tot un equip molt pràctic. A la primera part, el Sant Andreu va portar la iniciativa. Va tenir la pilota però no va crear moltes oportunitats de gol contra un Europa que mai es va trobar còmode. Tot i això, ha arribat l’expulsió –per doble groga- de Javi Prats (40’), una acció que a la llarga ha resultat clau.

A la represa i malgrat jugar amb deu, l’Europa ha sortit millor a la gespa del Nou Sardenya, decidit i amb més possessió de pilota. Un xut des de lluny de Marty ha obligat el porter visitant Marc Priego a realitzar una bona estirada per evitar el gol escapulat. Els locals estaven ben plantats però el Sant Andreu ha tret suc de l’estratègia. Ferran Roca ha llançat una falta lateral i Pol Huerta ha enviat la pilota al travesser. El refús, després de tornar-la a tocar Huerta, l’ha aprofitat Cristian Pazo per, des del terra, enviar la pilota a la xarxa.

Malgrat estar en inferioritat, els locals ho han intentat fins al final però el Sant Andreu, ben ordenat i defensant-se molt bé, no deixava espais. L’equip ha sabut defensar la renda i Priego ha intervingut bé en les oportunitats locals. Amb el partit pràcticament acabat va haver-hi una picabaralla que va acabar amb les expulsions de Xavier Pérez De Ros i de Michael.

El triomf manté intactes les possibilitats d’ascens dels andreuencs i complica molt les del conjunt gracienc.

EUROPA: Pablo, Alejandro, Miki, Juandi (Ros 58′), Andrés, Marty, Requena (Lozano 45′), Berrio, Guti, Prats i Soto (Pol 58′).

SANT ANDREU: Marc Priego, Vives, Velarde (De Ros, 60′), Pol Huerta, Jordi, Guille, Roca (Ortega 78′), Joel Armengol, Kevin (Párraga 67′), Alberto i Cristian Pazo (Pol Fàbrega 83′).

ÀRBITRE: Blasco Pastor. Va expulsar Javi Prats per doble groga (31’ i 40’), de l’Europa; i amb Michel, de l’Europa i De Ros, del Sant Andreu, tots dos amb vermella directa (94’). Va ensenyar targeta groga a Berrio (38’), de l’Europa) i a Pol Huerta (34’), Marc Priego (38’) i Parraga (86’), del Sant Andreu.

GOLS: 0-1, Cristian Pazo (56′).

Fotos: ÀNGEL GARRETA/CEEUROPA.CAT

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS