El femení A clou la lliga amb una derrota digna contra l’Espanyol

El juvenil A de la Unió Esportiva Sant Andreu va acomiadar-se de la segona divisió amb una derrota contra l’Espanyol. Les jugadores de Sergio Martínez van donar una bona imatge en el camp del quart classificat i segon equip de les blanc-i-blaves. La derrota fa que les andreuenques acabin penúltimes (el Lloret no les ha superat) i consumen el descens de categoria.
L’objectiu no era altre que oferir una bona imatge i les quadribarrades ho van aconseguir. La primera part no va tenir gaire història. Ainhoa va poder avançar les locals amb dos xuts que van estavellar-se al travesser, però també és cert que la portera Aranzazú va impedir que les quadribarrades s’avancessin enviant a córner una falta llançada amb molta intenció. Quan semblava que s’arribaria al descans sense gols, Laia va fer l’1-0 aprofitant-se d’una jugada desgraciada entre Inés i la portera Mireia Vintró. La mateixa potera es va refer minuts després, sent molt valenta en una sortida i anticipant-se a Ari que ho tenia tot a favor per fer el segon.
El partit va ser un reflex de com ha estat la temporada per les andreuenques Marta Zaragoza (al cap de dos minuts de començar el partit) i Mariona Masferrer (al començament de la represa) van haver d’abandonar el camp lesionades. Després que Mireia Vintró evités el 2-0 en una bona intervenció en un xut d’Altmann, aquest va arribar al minut 62 quan la juvenil Ari Cat va engaltar un bon xut que es va colar per l’escaire. El Sant Andreu va reaccionar mitjançant un gol d’oportunisme de Michelle -portava poc més de 10 minuts al camp- que a la llarga seria l’últim de les quadribarrades a la segona divisió. Tot i que l’Espanyol va tenir alguna oportunitat per ampliar la renda, el marcador ja no es va moure.

RCD Espanyol: Aran, Laia, Mireia, Ángela, Joanna, Ari Cat, Ainhoa (Yasmina Ferrero 65’), Altmann, Ari Forment, Paula Bolta (Ivet 61’) i Moyano.

UE Sant Andreu: Mireia Vintró, Inés Arozarena, Julia Jarque, Mariona Masferrer (Michelle Borgstrom 50’), Eybis Maviel (Claudia Granja 46’), Marta Zaragoza (Carla Borrás 2’), Carla Sagré, Laura Rosell, Nuria Vila, Laia Castillo, i Yanira Penín (Luna Martínez 52’).

Àrbitre: Marcos López Jiménez. No va ensenyar cap targeta.

Gols: 1-0: Laia, (38’). 2-0, Ari Cat (62’). 2-1, Michelle Borgstrom (68’)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS