El juvenil A derrota l’Hospitalet i torna a ocupar plaça d’ascens

Foto: Àngel Garreta/CE Europa

El juvenil A va aconseguir una important victòria que el torna a col·locar en llocs d’ascens directe quan falten només cinc jornades per acabar el campionat. Els de Rubèn García van haver de treballar de valent per superar un Hospitalet (2-1) que a la segona part va donar molta guerra.

Els andreuencs van encarar el partit en uns primers 45 minuts que van ser del millor de la temporada. Molt superiors al rival, els quadribarrats van sortir amb moltes ganes. De fet, al minut 3 ja guanyàvem gràcies a una gran jugada de Ferran Roca que va donar el gol en safata a Brian. L’equip, amb el marcador a favor, no es va relaxar i va continuar inquietant la porteria hospitalenca. Al poc de complir-se el quart d’hora, de nou Ferran Roca apareixia per fer el 2-0, Va ser un excel·lent gol amb una gran rematada des de fóra de l’àrea. L’Hospitalet no apareixia. Oriol Fernández va tenir la sentència però per molt poc no va poder concretar un 1 contra 1 amb el porter, que va salvar de manera miraculosa. Just després de la jugada, els visitants van trobar-se amb un penal per unes mans de Vives (25’). Tot i això, Marc Priego començava el seu recital i va aturar la pena màxima. L’equip arribava al descans amb un just avantatge.

A la represa, el guió va canviar per complet i l’Hospitalet va avançar línies. Tot i això, Priego, en aquests primers minuts, va evitar que el rival entrés en el partit amb tres aturades providencials. Fins al minut 53, quan Ivan Valero reduïa distàncies amb una rematada a la mitja volta dintre de l’àrea. El gol va fer mal als andreuencs que malgrat tot van saber patir. Van fer un gran treball en defensa. Als andreuencs els va faltar punteria per sentenciar, mentre que Priego es va mostrar molt segur en totes les arribades del rival. Els tres punts es van quedar a casa. La victòria combinada amb la derrota del Prat contra el Barça (5-0) permet als andreuencs recuperar la segona plaça d’ascens. Els andreuencs tenen un punt més, abans del decisiu partit que tots dos equips disputaran dissabte al Municipal de Sagnier (17.45 hores).

UE SANT ANDREU: Marc Priego, Vives (Adrià López 64’), Pazo, Pol Huerta, Méndez, Guillem López, Brian (Parraga 49’), Joel (Ortega 71’), Kevin (Velard 59’), Ferran Roca i Oriol Fernández

CE L’HOSPITALET: Sancho, Rachid (Jorcano 46’), Mario, Santana, Heaven, Orti, Cunillera, Eslava (González 76’), Ivan Valero, Casares (Cuesta 64’) i Moragas

ÀRBITRE: Sánchez Aparicio. Va amonestar. Guillem López (24’) i Vives (25’), del Sant Andreu; i Cunillera de l’Hospitalet.

GOLS: 1-0, Brian (3’). 2-0, Ferran Roca (¡9’). 2-1, Ivan Valero (53’)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS