El juvenil A vol que el somni prengui forma al Prat

El juvenil A de la Unió Esportiva Sant Andreu disputa demà (17.45h) un partit que esdevindrà clau en vista el final del campionat. Resten només cinc jornades per acabar la lliga i l’enfrontament al camp del Prat és, possiblement, el més complicat que li resta a l’equip de Rubén García. Els del Baix Llobregat són el principal rival en la lluita per l’ascens a la divisió d’honor (tenen un punt menys que els andreuencs) i és per això que és vital no perdre un partit que tothom té clar que serà duríssim.“Sobre el paper, ells tenen un calendari més complicat que el nostre. Sortiran molt pressionats i conscients que només els hi val la victòria. Hem de ser intel·ligents i explotar les nostres virtuts”, explica el tècnic Rubén García. La lluita entre andreuencs i pratencs està sent aferrissada durant tota la temporada i van intercanviant la segona plaça d’ascens (l’altra serà pel Girona). Els quadribarrats la van recuperar la setmana passada quan els del Prat van caure amb estrèpit contra el Barça (5-0) i ells van guanyar l’Hospitalet (2-1).

El conjunt entrenat per Oliver Lima és sisè amb un punt menys que els andreuencs que ocupen plaça d’ascens perquè hi ha tres filials per davant (l’Espanyol, el Barça i la Damm que no poden pujar). Entre els seus jugadors destaquen Guille Sarmiento i Carlitos, dos futbolistes que, fins i tot, han tingut minuts en el primer equip. El primer és el màxim golejador de la categoria amb 22 gols i un jugador a qui s’haurà de vigilar de prop.

Tot el que no sigui perdre contra el Prat seria un bon resultat pels andreuencs que en els altres quatre partits hauran d’enfrontar-se el Cornellà (7è) i el Girona (2n), al Narcís Sala i hauran d’anar al camp dels dos equips que tanquen la classificació: el Malleu (17è) i la Blanca Subur (18è).

Rubén García no es refia un pèl del conjunt potablava però confia cegament en els seus jugadors: “Arribem en un bon moment. Portem dues victòries seguides, l’equip està molt mentalitzat. Hem entrenat molt fort i sabem que en cas de victòria, tindrem el somni a tocar.”

L’ambient que es generarà al Sagnier –l’entrada és gratuïta i el Prat ha convocat tot el futbol de base per fer valer el factor local- no preocupa Rubén: “Per nosaltres jugar fora no és cap desavantatge. De fet, som millor equip com a visitants.” El tècnic té a tota la plantilla a disposició a excepció de Nico, lesionat i de Xavi, sancionat. El partit serà arbitrat per Mancer Antón, de la delegació del Maresme.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS