El juvenil A vol que el somni prengui forma al Prat

El juvenil A de la Unió Esportiva Sant Andreu disputa demà (17.45h) un partit que esdevindrà clau en vista el final del campionat. Resten només cinc jornades per acabar la lliga i l’enfrontament al camp del Prat és, possiblement, el més complicat que li resta a l’equip de Rubén García. Els del Baix Llobregat són el principal rival en la lluita per l’ascens a la divisió d’honor (tenen un punt menys que els andreuencs) i és per això que és vital no perdre un partit que tothom té clar que serà duríssim.“Sobre el paper, ells tenen un calendari més complicat que el nostre. Sortiran molt pressionats i conscients que només els hi val la victòria. Hem de ser intel·ligents i explotar les nostres virtuts”, explica el tècnic Rubén García. La lluita entre andreuencs i pratencs està sent aferrissada durant tota la temporada i van intercanviant la segona plaça d’ascens (l’altra serà pel Girona). Els quadribarrats la van recuperar la setmana passada quan els del Prat van caure amb estrèpit contra el Barça (5-0) i ells van guanyar l’Hospitalet (2-1).

El conjunt entrenat per Oliver Lima és sisè amb un punt menys que els andreuencs que ocupen plaça d’ascens perquè hi ha tres filials per davant (l’Espanyol, el Barça i la Damm que no poden pujar). Entre els seus jugadors destaquen Guille Sarmiento i Carlitos, dos futbolistes que, fins i tot, han tingut minuts en el primer equip. El primer és el màxim golejador de la categoria amb 22 gols i un jugador a qui s’haurà de vigilar de prop.

Tot el que no sigui perdre contra el Prat seria un bon resultat pels andreuencs que en els altres quatre partits hauran d’enfrontar-se el Cornellà (7è) i el Girona (2n), al Narcís Sala i hauran d’anar al camp dels dos equips que tanquen la classificació: el Malleu (17è) i la Blanca Subur (18è).

Rubén García no es refia un pèl del conjunt potablava però confia cegament en els seus jugadors: “Arribem en un bon moment. Portem dues victòries seguides, l’equip està molt mentalitzat. Hem entrenat molt fort i sabem que en cas de victòria, tindrem el somni a tocar.”

L’ambient que es generarà al Sagnier –l’entrada és gratuïta i el Prat ha convocat tot el futbol de base per fer valer el factor local- no preocupa Rubén: “Per nosaltres jugar fora no és cap desavantatge. De fet, som millor equip com a visitants.” El tècnic té a tota la plantilla a disposició a excepció de Nico, lesionat i de Xavi, sancionat. El partit serà arbitrat per Mancer Antón, de la delegació del Maresme.

Més en

Prèvia del duel del Juvenil A contra el Cornellà B

Premsa8 de desembre de 2018

Informació sobre l’accés al Nou Sardenya

Premsa7 de desembre de 2018

El Sant Andreu vesteix el logotip de Proactiva Open Arms al Wanda Metropolitano

Premsa6 de desembre de 2018

Amb el cap ben alt (4-0)

Premsa6 de desembre de 2018