El juvenil D, un equip que mereix el títol

Avui presentem el juvenil D, un equip que està fent una extraordinària temporada en el grup 3 de la primera divisió. El conjunt entrenat per Alexis Martínez ha estat gairebé tota la temporada en primera divisió però un seguit de lesions l’han fet perdre pistonada en les últimes jornades. Tot i això, ara es troba en la cinquena posició a 5 punts del líder i a només 1 punt del segon classificat. La temporada està sent molt meritòria perquè és una plantilla molt curta formada per 16 jugadors que cada setmana és reforçada per 3 jugadors d’altres equips de l’entitat.

A falta de sis jornades per acabar la lliga, mantenen totes les aspiracions per guanyar una lliga que han liderat durant moltes jornades.

La plantilla està formada per -d’esquerra a dreta- Alexis Martinez (entrenador), Jorge Salamero (delegat), Marc Manzano, Adrián López, Ibrahim Mané, Albert Vives, Jorge Salamero, Guillem La Rosa, Ivan Campaña, Dani Delgado, Adrià de Grácia, Miguel (tècnic ajudant), Cristian Campaña (segon entrenador) -en la fila superior- Carlos Lozano, Juanjose Martinez, Dani Nadal, Albert Rigol, Gerard de Grácia, Carles Mora i Lluis San José -també d’esquerra a dreta en la fila inferior.

 

Més en

La riba de l’Ebre és el rumb

Premsa11 d'octubre de 2018

Venda anticipada d’entrades pel partit de Copa contra el Calahorra

Premsa8 d'octubre de 2018

Empats del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa8 d'octubre de 2018

Triomf treballat del Sant Andreu (2-0)

Premsa7 d'octubre de 2018