El prebenjamí A, un equip amb molt gol

L’equip que presentem avui és el prebenjamí A. El conjunt dirigit per Adrià Cabeza està format per prebenjamins de segon any i està fent una excel·lent temporada en el grup 17. Els andreuencs són quarts, però destaquen per la seva eficàcia golejadora. Han marcat 109 (són el segon més golejador del grup) en 23 partits. Han guanyat 14 partits, han empatat 4 i han estat imbatuts durant 13 setmanes de manera consecutiva.

L’equip està integrat per -d’esquerra dreta- Lluis M. Anglada (Delegat), Arnau Beltrán, Pau Martínez, Valentino Landi, Guillem Anglada, Arjen Galvache, Albert Zafra, Adrià Cabeza (entrenador), Lluc Morales -en la fila de dalt-, Marc Vengut, Adrián Ruiz, Edgar Rocher i Álex Solé –també d’esquerra a dreta en la fila inferior.

Més en

Presentació de la temporada 2018/2019

Premsa17 de juliol de 2018

Horari d’estiu de les oficines del Narcís Sala

Premsa13 de juliol de 2018

Luismi Gracia penja les botes i s’incorpora a l’estructura esportiva del Sant Andreu

Premsa11 de juliol de 2018

Acord de renovació amb Elhadji Baldeh

Premsa10 de juliol de 2018