El prebenjamí A, un equip amb molt gol

L’equip que presentem avui és el prebenjamí A. El conjunt dirigit per Adrià Cabeza està format per prebenjamins de segon any i està fent una excel·lent temporada en el grup 17. Els andreuencs són quarts, però destaquen per la seva eficàcia golejadora. Han marcat 109 (són el segon més golejador del grup) en 23 partits. Han guanyat 14 partits, han empatat 4 i han estat imbatuts durant 13 setmanes de manera consecutiva.

L’equip està integrat per -d’esquerra dreta- Lluis M. Anglada (Delegat), Arnau Beltrán, Pau Martínez, Valentino Landi, Guillem Anglada, Arjen Galvache, Albert Zafra, Adrià Cabeza (entrenador), Lluc Morales -en la fila de dalt-, Marc Vengut, Adrián Ruiz, Edgar Rocher i Álex Solé –també d’esquerra a dreta en la fila inferior.

Més en

Convocatòria de la Junta General d’Accionistes

Premsa13 de desembre de 2018

Mèrits quadribarrats sense premi (1-2)

Premsa13 de desembre de 2018

Plat fort al Narcís Sala

Premsa11 de desembre de 2018

Derrota del Juvenil A (2-4)

Premsa10 de desembre de 2018