La victòria es torna a escapar de manera cruel

No hi ha manera. La Unió Esportiva Sant Andreu continua sense retrobar-se amb la victòria. L’equip ha merescut sortir victoriós aquesta tarda de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, però un cop més la sort ha girat l’esquena a uns jugadors que han abandonat el camp plorant. Hi havia motius. Després d’un partit molt intens i de portar sempre el domini, els quadribarrats han tingut la victòria al seu abast. Ha estat, al minut 89 quan el col·legiat ha assenyalat com a penal una caiguda de Xavi Jiménez dins l’àrea espanyolista. La pena màxima, la segona que tenen a favor els andreuencs en tota la temporada, l’ha llançat Ton Alcover però el porter Andrés li ha endivinat la intenció (Ton l’ha tirat a la dreta del porter) i ha anul·lat la reacció andreuenca. L’encert del porter impedeix al Sant Andreu acabar amb la ratxa de set partits sense guanyar i el deixa en una situació molt delicada a falta de sis jornades per acabar el campionat. El desencís s’ha apoderat d’un equip que un cop més i malgrat no aconseguir la victòria no vol llançar la tovallola. Caldrà un miracle per mantenir la categoria però l’equip no pot enfonsar-se.

Miguel Álvarez, una setmana més, ha fet un onze condicionat per les baixes. Les lesions dels germans Viale l’han deixat sense efectius en el centre de la defensa i el tècnic ha decidit reconvertir a Guzmán (ha fet un gran partit) que ha fet parella amb Carroza, que tornava a l’equip superats els problemes a les cervicals. L’altra gran variant en l’alineació ha estat la presència de Xavi Jiménez com a davanter centre. El de Santa Coloma (després de la lesió d’Ibon s’ha col·locat de migcentre tirant-se l’equip a l’esquena) s’ha buidat en una primera part en què el Sant Andreu ha estat el clar dominador d’un enfrontament en què només li ha faltat marcar. Llamas -alt- (6’) i Puerto -de cap- (7’) han estat els primers a intentar-ho en un partit en què els de Álvarez han portat sempre el domini del partit. A la mitja hora, ha estat Bruno qui ha rematat massa fluix davant un Andrés que ja deixava clar que avui seria el seu dia. S’ha arribat al descans amb Morales només intervenint un cop -amb molt bon criteri en un bon xut de Jairo (30’)-. Un bon senyal de què estava sent el partit.

A la represa, el partit no ha canviat de guió. Només començar ha tingut una oportunitat, de nou, Xavi Puerto. El domini era del Sant Andreu que, com és habitual aquesta temporada, ha de sobreposar-se als contratemps. Abans d’arribar al primer quart d’hora, Ibon no ha pogut continuar per un fort cop al turmell. L’equip mai ha deixat d’intentar-ho. Als 72, Andrés ha tornat a posar una gran mà en un llançament de falta de Ton Alcover. Als 83, Rubén, de cap, ha estat a punt de sorprendre el porter de l’Espanyol. Els locals -tret d’un xut de Carmona massa alt- no han inquietat en aquest segon temps. A l’últim minut, quan Héctor ha fet caure Xavi (exhibició de compromís del segon capità andreuenc) dins de l’àrea semblava que hi hauria premi. El final, però ha estat massa cruel. L’empat té un fort gust a derrota. L’equip no abaixa els braços però els diferents contratemps l’estan condemnat. Diumenge visita el Narcís Sala. Serà en horari de tarda (17 hores).

ESPANYOL B: Andrés, Rober, Raillo, Héctor, Cristian Galas, Marc Caballé, Joan Jordán, Pol Llonch (Pirulo 65′) , Luque (Aday 85’), Carmona (Borja 77′) i Jairo.

UE SANT ANDREU: Morales, Llamas, Guzmán, Carroza, David Bigas, Ibon (Rubén Martinez 54′) Ton Alcover, Calderón (Chaco 85′), Xavi Puerto (Nuha 79′), Bruno i Xavi Jiménez.

ÀRBITRE: Domínguez Cervantes. Va amonestar Pol Llonch (25′), Marc Caballé (34’), Raillo (71′), Héctor (88’) i Rober (89’), de l’Espanyol B i Guzmán (10′), Llamas (38′), Bruno (74′) i Rubén Martinez (85′), del Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS