L’aleví G nois de primer any en un grup molt complicat

En la línia de fer conèixer els diferents equips de l’entitat, avui presentem l’aleví G. El conjunt entrenat per Luis Giráldez és un grup d’alevins, tots de primer any, que competeixen en la segona divisió. El grup 14 és molt més complicat del que sembla amb equips que tenen plantilles integrades per alevins de segon any.
Després de la disputa de dues terceres parts del campionat, els andreuencs són catorzens amb quatre partits guanyats i un empatat.

La plantilla està formada per -d’esquerra a dreta-: Luis Giráldez (entrenador), Aleix Enrich, Arnau Masdeu, Sergio Rey, Jan Alarcón, Atanasi Sánchez, Joaquím Bastista, Atanasio Sánchez (delegat) -en la fila superior-, Pol Margarit, Guillem Gonzlález, Alejandro Rodríguez, Aítor Pérez, Alejandro Juárez i Marc Crespo -també d’esquerra a dreta en la fila inferior.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS