Sense temps per lamentar-se i amb la convicció que cal lluitar fins al final, d’aquesta manera afronta la Unió Esportiva Sant Andreu els sis partits que li resten per acabar el campionat. La visita del filial del Saragossa al Narcís Sala és un nou partit de caixa o faixa. L’equip sap que s’ha quedat sense marge d’errada i que les aspiracions per mantenir la categoria impliquen començar a sumar de tres en tres. Demà (de nou en horari de tarda) a les 17 hores, els jugadors de Miguel Álvarez tenen la primera final (restaran cinc més) contra un rival directe que també arriba al Narcís Sala en una situació limit.

Una setmana més, el tècnic no podrà repetir alineació. José Antonio Llamas i Bruno Vinicius cauen de l’equip perquè dissabte contra l’Espanyol van veure la cinquena targeta groga de la temporada. Tots dos han de complir un partit de sanció i són dues baixes importants. Tampoc estan disponibles els germans Viale. Lucas no s’ha recuperat del trencament al bessó mentre que Manu continua amb molèsties al quàdriceps. El que sí que ha entrat, finalment, és Ibon Gutiérrez. Malgrat tot, serà dubte fins a l’últim moment. Durant la setmana s’han entrenat a un ritme inferior per un fort cop al turmell que va rebre en el partit contra l’Espanyol B. Després de dirigir aquest matí una suau sessió preparatòria, l’entrenador andreuenc ha fet una convocatòria que completen 16 jugadors: Morales, Manu, Jilmar, Bigas, Azparren, Ton Alcover, Ibon, Carroza, Calderón, Xavi Jiménez, Rubén Martínez, Chaco, Guzmán, Xavi Puerto, Felipe i Nuha.

Pel filial aragonés, el partit e demà també és una autèntica final. Es presenten al Narcís Sala amb dos punts més que els andreuencs. Fora de casa són el pitjor del grup. Dels setze partits que han disputat com a visitant només han guanyat un (a Vila-real, a l’octubre) i han empatat quatre. Han perdut en els últims cinc desplaçaments i arriben a Sant Andreu després d’haver encaixat una dolorosa derrota a setmana passada a la Romareda contra el Nàstic (0-3). Les úniques baixes que té el tècnic César Lainez són Tiernos i Messeguer, convocats pel primer equip. El partit serà arbitrat pel col·legiat sevillà, Adan Alonso Portillo, debutant aquesta temporada a la categoria.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS