Massa càstig pel femení A

Foto: Mary Cornudella

El femení A va encaixar una dolorosa derrota en l’últim partit de lliga al Narcís Sala (1-6). Les andreuenques, ja descendides, van caure contra un Sant Gabriel que necessitava la victòria per certificar la permanència aquesta jornada. Malgrat la golejada, el resultat va ser una mica enganyós perquè les visitants van maquillar el resultat en l’últim quart d’hora quan ven fer tres dels sis gols. De fet, la primera part va ser força igualada. Les de Sergio Martínez van arribar al descans amb desavantatge mínim després que Nadia Sánchez (jugadora cadet que està tenint presència en el primer equip) retallés diferències amb una rematada de cap (1-2).

A la represa, el partit va estar igualat fins als últims minuts quan el Sant Gabriel va imposar la seva superioritat. Bona mostra és que amb el partit igualat, el Sant Andreu va malbaratar un penal provocat per Lara Mundo que ella mateixa va forçar. El filial del Sant Gabriel va venir reforçat amb jugadores del primer equip com Maria González, Villa o Arola, que van acabar sent determinants.

El Sant Andreu tancarà la lliga, diumenge vinent (a les 10 de matí), en la Ciutat Esportiva Dani Jarque en el que serà l’últim partit a la segona divisió.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS