Morales torna a dirigir el Campus Específic de Porters

A banda del Campus d’Estiu, la Unió Esportiva Sant Andreu tornarà a organitzar un Campus Específic de Porters aquest estiu. L’objectiu és que els nens passin uns dies gaudint i fent esport i també que aprofitin per millorar les seves aptituds com a porters. El Campus (arriba a la segona edició) tornarà a ser dirigit pel porter del primer equip José Miguel Morales i pel defensa Alberto Rodríguez Carroza que tindran l’ajuda de diversos monitors especialitzats en la matèria.

Els pares podran triar entre una o dues setmanes. L’horari serà de 9:00h. a 13:30h. La Unió Esportiva Sant Andreu posa a disposició dels participants un servei d’acollida per a tots aquells que ho necessitin.

Les places són limitades i el termini per apuntar-s’hi serà fins al 8 de juny. Els jugadors tindran dues samarretes i uns guants Uhlsport inclosos al preu del Campus. El termini d’inscripció per als participants de l’any passat comença avui i per als nous participants el dijous 30 d’abril.

Hi ha tres maneres de formalitzar la reserva. Presencialment, a les oficines del club (C/Santa Coloma, 39), via correu electrònic (secretaria@uesantandreu.cat) o trucant al telèfon del club (93 311 29 54).

La inscripció es formalitzarà completament un cop s’hagi fet el pagament. Recordem que l’horari d’oficines és de 9:00h a les14:00h i de 16:00 a 19:00h i els divendres de 9:00h a 15:00h.

Les dates i preus són els següents:

Les dates:

  • Setmana 1: 29 de juny al 4 de juliol
  • Setmana 2: 6 de juliol al 10 de juliol

Els preus:

  • Una setmana: 120€
  • Dues setmanes: 210€

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS