No llançar la tovallola

La Unió Esportiva Sant Andreu necessita imperiosament els tres punts demà contra l’Eldenc per continuar tenint possibilitats de mantenir-se a la segona divisió B (17 hores). La derrota la setmana passada a Mallorca deixa els andreuencs sense cap marge d’error. Resten quatre partits i l’objectiu és guanyar els quatre. Sumar els dotze punts i esperar l’entrebanc dels rivals. No hi ha altra fórmula. L’Eldenc és un rival directíssim. Els alacantins tenen set punts més que els quadribarrats i són l’equip que ara mateix marca la salvació (són setzens, posició que permet jugar la promoció de permanència).

Una setmana més, el tècnic Miguel Álvarez ha tractat de recuperar anímicament ela seus jugadors que diumenge van tornar a perdre després de desaprofitar un marcador a favor (1-2 guanyaven només començar la segona part). L’equip s’ha entrenat bé durant la setmana i és conscient que ha de sumar els tres punts en el penúltim partit de la temporada al Narcís Sala. Després de molt temps, el tècnic té a pràcticament a tota la plantilla disponible. Recupera Manu Viale i això fa que a excepció de Víctor Alonso, Adrià Borreda (tots dos lesionats de llarga durada després de passar pel quiròfan) i Lucas Viale tingui on triar. És per això que l’entrenador ha convocat els 21 disponibles:

Morales, Manu, Llamas, Tapia, Jilmar, Manu Viale, Azparren, Carroza, Guzmán, David Bigas, Ton Alcover, Ibon Martínez, Calderón, Rubén Martínez, Xavi Puerto, Felipe, Xavi Jiménez, Manteca, Nuha, Bruno i Chaco

Àlvarez no amaga que l’equip no abaixarà els braços i que ha de lluitar perquè encara resten possibilitats: “Ja fa jornades que nosaltres estem jugant finals. Ens hauria guanyat alguna més per no estar tan pressionats, perquè ja no ens queden comodins. Penso que hem merescut alguna cosa més però la crua realitat és la que marca la classificació. Tot i això mentre hi ha vida hi ha esperança i no defallirem.” Assegura que, resultats a banda, l’equip ha marcat el camí a seguir en els tres últims partits: “La idea és reforçar totes les coses que hem fet bé contra l’Espanyol, el Saragossa i el Mallorca que són moltes i corregir els petits detalls. Aquesta és la línia.”

Pel que fa a l’Eldenc arriba al Narcís Sala inflat de moral després de derrotar el líder, el Nàstic, la setmana passada (3-2). Busquen la tercera victòria consecutiva -fa quinze dies van guanyar a Elx (1-2)- conscients que seria un pas de gegant per la salvació. Pel partit d’aquest vespre, recuperen José Sánchez. L’única baixa és la de Luís Domenech per acumulació d’amonestacions.

El partit serà arbitrat pel col·legiat de la Rioja Soto Grande. Com en els últims dos partits com a locals, la directiva ha posat entrades a sis euros.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS