La Unió Esportiva Sant Andreu visita demà el Mallorca B amb la necessitat imperiosa d’assolir els tres punts que són vitals per a la permanència (12 hores).

L’equip ho fa amb la convicció de donar continuïtat a la victòria assolida diumenge passat contra el Saragossa B (3-1) i de seguir retallant diferències amb el quinzè classificat, lloc que dóna la permanència. Precisament aquesta posició l’ocupa el filial mallorquí (empatat a punts amb el Cornellà) que tot i tenir set punts d’avantatge respecte als andreuencs també afronta el partit com una final.

El conjunt entrenat per Xabier Olaizola fa poc més d’un mes pensava a lluitar per l’ascens però cinc derrotes consecutives l’han fet complicar-se la vida. El tècnic basc té la baixa confirmada del migcampista Álex Vallejo, que diumenge passat contra el Nàstic es va trencar el lligament creuat. Per la seva banda, és dubte Kasim que va abandonar el partit contra els tarragonins amb molèsties.
Els andreuencs saben que només val la victòria i avalats pel rendiment en les últimes dues jornades (l’empat contra l’Espanyol amb penal errat al final i la victòria contundent contra el Saragossa B) es mostren confiats a tornar amb els tres punts i escurçar la diferència amb posicions descens en cinc jornades final que prometen ser de vertigen.

El tècnic Miguel Álvarez, que com és habitual ha preparat el partit sense que se li escapi cap detall, és rotund quan se li pregunta pel partit: “Nosaltres no tenim marge d’error. Hem gastat tots els comodins que teníem i cada partit és una final. Ens resten cinc. Sabem que no guanyar és quedar-se amb el camí i amb aquesta predisposició viatgem.”

Respecte al partit contra el Saragossa B, el tècnic recupera Llamas i Bruno, que estaven sancionats. Per contra, els germans Viale continuen de baixa, una setmana més, per problemes musculars.

La convocatòria que ha donat el tècnic està formada per: Morales, Manu, Llamas, Bigas, Carroza, Azparren, Ton Alcover, Ibon, Guzmán, Xavi Jiménez, Rubén Martínez, Xavi Puerto, Chaco, Calderón, Bruno i Nuha

L’equip sortirà aquesta tarda rumb a Palma, té previst l’arribada a Mallorca a les set de la tarda. El partit serà dirigit pel col·legiat murcià Francisco José Villena Contreras.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS