Un mal inici condemna el Sant Andreu

Després de consumar el descens matemàticament la setmana passada, el femení quadribarrat afronta les últimes tres jornades de lliga sense res a perdre amb l’únic objectiu de gaudir del final de temporada i de cada minut a la categoria.

El primer partit contra l’AEM Lleida però no va començar de la millor manera. Un mal inici de tot l’equip sense intensitat i poca mobilitat en el camp contra unes rivals amb la permanència en joc i molta motivació va propiciar rebre tres gols abans de la primera mitja hora de joc. Sense cap mena de sentit el Sant Andreu jugava un partit gairebé sentenciat abans del descans.

Quatre canvis durant el transcurs del primer temps van donar un nou aire a l’equip que va treure l’orgull i la força per demostrar que no es mereixen totes les dificultats que han viscut aquest any. D’aquesta manera, primer Laia Castilla en el minut 41 mitjançant un xut llunyà retallava distàncies al marcador amb el 3 a 1 i dos minuts després un contraatac era finalitzat per Carla Sagré després de la centrada de Núria Vila. En un vist i no vist, dos gols en només 3 minuts permetien a les quadribarrades tornar-se a posar en el partit.

Després del pas pels vestidors, les visitants van veure tallada la seva dinàmica dels últims minuts del primer temps i els va costar a entrar novament en el partit. Les lleidatanes amb la pressió a sobre van saber jugar el seu partit a la seva manera, amb un joc molt vertical i perdent temps en els moments necessaris per anar consumant el partit. El Sant Andreu, tot i així, va seguir amb el seu joc i va tenir les seves oportunitats d’empatar el partit però la sort no va estar de cara i les quadribarrades van sumar una nova derrota en una temporada plena d’obstacles i dificultats.

La propera jornada el Sant Andreu afronta el penúltim partit de la lliga i l’últim al Narcís Sala contra el Sant Gabriel.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS