Un pas de gegant per assolir l’ascens

El juvenil A de la Unió Esportiva Sant Andreu va aconseguir una valuosa victòria al Prat que li permet encarar molts les possibilitats d’aconseguir l’ascens a la divisió d’honor en les quatre jornades que resten per acabar el campionat. El partit era transcendental perquè els del Baix Llobregat són el principal rival dels andreuencs. Aquest triomf permet als quadribarrats distanciar-se a quatre punts i tenir la feina molt enllestida.

El partit, tal com es presagiava va ser força igualat, però el Sant Andreu va saber gestionar millor els nervis i va endur-se la victòria gràcies a un extraordinari gol de Ferran Roca al poc de començar la segona part.

El partit va començar amb una sortida molt forta dels locals que en el primer quart d’hora van tenir tres oportunitats molt clares però Marc Priego -un altre cop superb sota els tres pals- i la falta d’encert els va impedir avançar-se. A mesura que avançava el partit, els andreuencs es començaven a trobar més còmodes i van tenir el gol a prop. Oriol Fernández, Brian -en dues jugades col·lectives-, Huerta i Méndez -a pilota aturada- van posar la por al cos al Prat, abans d’arribar al descans.

A la represa, el guió es va repetir i en el primer minut de la segona part, el Prat es va poder avançar amb una rematada que va picar el pal. Controlada la sortida fulgurant dels pratencs, el Sant Andreu va començar a portar el pes del partit, fins que complet el minut 20 de la segona part, el Roca arrancava des de la banda dreta, es desfeia de tothom que li va voler barrar el pas, entrava a l’àrea i superava la sortida del porter local, amb un xut creuat. El gol feia desfermar l’eufòria als andreuencs. El partit era de domini altern fins que a cinc minuts del final, Guille López va veure la segona groga i deixava l’equip en inferioritat. Amb un home menys, el Prat va forçar la màquina. Va tenir oportunitats per empatar -la més clara una nova rematada que va tocar el pal-, però la gran defensa del Sant Andreu i la solidesa de Priego van impedir que el marcador es mogués. La victòria és un gran pas en vista l’ascens. Tot i que no hi ha res fet i s’haurà de refrendar en les quatre jornades que resten. El partit també va significar el debut d’Eric López i Carlos Olmo amb la samarreta quadribarrada.

PRAT: Iván Rincón, Londoño (Bascuñana 85’), Albert Montes, Guillermo López, Hels (Moisés Ramírez 60’), Carlos, Carlitos, Ivan López, Guillem Sarmiento, Pablo Moreno (Preciado 69’) i Poveda (Pulido 60’)

UE SANT ANDREU: Marc Priego, Vives, Pazo, Pol Huerta, Méndez, Guillem López, Brian (Eric López 51’), Joel (Carlos Olmo 70′), Oriol Fernández (Pol Fábrega 86’), Alberto García i Ferran Roca (Kevin 75’).

ÀRBITRE: Mancera Antón. Va expulsar per doble groga Guillem López (68’ i 85’), del Sant Andreu. Va amonestar Carlitos (30’) i Iván López (34’), del Prat; i Méndez (17’) i Eric Martínez (72’), del Sant Andreu
GOLS: 0-1, Ferran Roca (57’).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS