Acabar amb la màxima dignitat

La Unió Esportiva Sant Andreu clou la lliga al Narcís Sala amb la visita de l’Olímpic de Xàtiva (17 h). El fet d’haver consumat el descens, no ha variat els plans dels andreuencs que volen acabar la lliga guanyant els dos partits que resten.

Malgrat que els punts ja no són transcendents, Miguel Álvarez té clar que l’equip ha d’acabar la lliga de la millor manera possible i és per això que ha demanat als jugadors la màxima actitud demà i la setmana vinent al camp de l’Elx: “Hem de dignificar la professió. L’exigència en els dos partits que resten continua sent màxima.” Després de dirigir una suau sessió preparatòria, el tècnic ha configurat una llista en què no estan ni Manu Viale ni Ton Alcover. El primer és baixa per acumulació d’amonestacions (va veure la cinquena groga del segon cicle al camp de l’Huracán) mentre que el migcampista té un fort edema als isquiotibials que li fa ser baixa. La gran novetat és el retorn de Lucas Viale, un cop ha superat els problemes al bessó. La llista la formen: Morales, Manu, Llamas, Jilmar, Bigas, Guzmán, Carroza, Lucas Viale, Rubén Martínez, Calderón, Ibon González, Xavi Jiménez, Xavi Puerto, Felipe, Nuha i Bruno.

Pel que fa a l’Olímpic de Xàtiva arriba al Narcís Sala en un extraordinari moment. Després d’una primera volta en què van estar en posicions de descens, l’excel·lent rendiment en el segon tram de lliga els ha fet canviar l’objectiu. Assegurada la salvació fa algunes setmanes, els valencians tenen moltes opcions de classificar-se la copa del Rei. La novena posició (la juguen els vuit primers que no siguin equips filials) que ocupen actualment els donaria dret a disputar-la la pròxima temporada. Acumulen set jornades consecutives sense conèixer la derrota i arriben a Sant Andreu després d’haver golejat la setmana passada, el campió de grup, el Nàstic (4-1).

El tècnic, Héctor Sandroni, té la baixa del davanter i màxim golejador, Àlex Cortell. L’exjugador el València, que ha fet 10 gols, és baixa per acumulació d’amonestacions. En el partit d’anada (el debut de Rubén García a la banqueta andreuenca), va fer els dos gols dels valencians, l’últim gràcies a un penal molt discutit en temps de descompte que va certificar la derrota andreuenca (2-1).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS