El Benjamí C elimina el Real Madrid i queda subcampió del torneig Benitosports de Sistrells

El Benjamí C de la Unió Esportiva Dant Andreu ha estat la gran revelació en el IV Torneig Benitosports de Sistrells disputat aquest cap de setmana al camp de Pere Gol. L’equip entrenat per Albert Cantero i Roger Vives va quedar subcampió en perdre la final contra el Barça (5-0). Els andreuencs van donar la gran sorpresa en la semifinal quan van eliminar el Real Madrid a qui van derrotar per 2-1.

L’equip andreuenc va anar de menys a més en el torneig. Dissabte, els andreuencs van haver de treballar molt per accedir a la fase final després de començar la seva aventura amb una ajustada derrota contra el Badalona (2-1). Després de perdre el segon partit contra l’Espanyol (4-1), la classificació per a la fase final estava gairebé impossible però ho vam aconseguir gràcies a la contundent victòria contra la Torreta. Alliberats de pressió van obtenir un contundent 8-1 que els va permetre accedir a la fase final com un dels millors tercers.
En els vuitens de final van donar la gran sorpresa eliminant el Sistrells, un equip de categoria superior per un rotund 0-2. Un resultat que van repetir eliminant el Tecsoccer (botxí del Sant Gabriel) en els quarts de finals en un partit en què van dominar de principi a final.
La gran sorpresa va arribar a les semifinals quan els quadribarrats es van desfer del Real Madrid que era un dels clars favorits (els blancs prèviament havien eliminat el Vila-real). Aquesta semifinal va ser molt disputada. Les ganes i l’ambició van permetre al Sant Andreu capgirar el gol inicial del Madrid i assolir una victòria que els va donar l’accés a la gran final.
El partit va ser igualat fins que el Barça va fer el primer gol fruit d’una acció d’estratègia. Amb el marcador a favor, els blaugrana van sentenciar contra uns andreuencs que van acabar acusant el gran esforç fet durant la fase final.
El bon ambient i el treball ha estat una de les claus del gran paper dels andreuencs en un torneig molt prestigiós. Bona mostra és la participació d’equips de primera divisió com va ser el cas del Barça, el Real Madrid, l’Espanyol, el València, el Vila-real, el Sevilla o el Getafe i també dels clubs més representatius de Catalunya com són el Gimnàstic de Tarragona, el Girona, el Sant Gabriel o la Damm, entre d’altres. Precisament la Damm (eliminada pel Barça en semifinals per 5-1) va ser tercera després de derrotar el Real Madrid , en el partit pel tercer i quart lloc (2-0).
Els jugadors del benjamí C de la Uníó Esportiva Sant Andreu van voler dedicar-li aquest subcampionat a José Cortés, integrant de l’equip que no va poder disputar el torneig per culpa d’una lesió.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS