El cadet D a un partit de guanyar la lliga

La temporada del cadet D està sent impecable. Els andreuencs estan a un partit d’aconseguir el títol de lliga després de sumar 72 punts en el grup 2 de la primera divisió. El recorregut fins aquí no ha estat fàcil, enfrontant-se a equips molt competitius i disposats a disputar-se el títol de campió de lliga. Tot i això, el conjunt entrenat per Fredi Osorio està fent una molt bona feina. Ja van acabar campions al final de la primera volta, i esperen seguir així el proper cap de setmana. A falta d’una jornada de lliga i tres punts en joc (visiten el camp del Júpiter) els jugadors i entrenadors de l’equip tenen la lliga a tocar de mans perquè avantatgen en dos punts l’Horta (juga al camp del Catalonia, en l’últim partit de lliga).

La plantilla està formada per –d’esquerra a dreta ̶:  Óscar Tostado, Eugeni Padreny, Alex Montero, Josep Llop (segon entrenador), Carlos García (delegat i entrenador de porters), Fredi Osorio (entrenador), Marc García, Xavier Caparrós, Alberto Enes, Marc Fernández –en la fila superior ̶  Albert Rivera, Arnau Martínez, Samuel Bravo, Alex Roda, Gerard Romero, Ignacio Langarita, Xavier Maroto i Josep Rau –també d’esquerra a dreta en la fila inferior.

Text: Marta Rivera

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS