El juvenil A assoleix l’ascens a la divisió d’honor

El juvenil A de la Unió Esportiva Sant Andreu va aconseguir diumenge l’ascens a la divisió d’honor. L’empat al camp del Manlleu (0-0) -matemàticament faltava un punt- rubrica una excel·lent temporada que servirà als andreuencs per tornar a la màxima categoria juvenil del futbol estatal. Liderats per Rubén García, els quadribarrats ascendeixen a la categoria que van perdre la passada temporada i assoleixen un ascens, que consolida la bona feina feta en el futbol base andreuenc.

La temporada no ha estat fàcil però a còpia de treball, esforç i coratge els quadribarrats han destacat per la seva regularitat. La solidesa defensiva ha estat una de les claus d’un equip terriblement complicat de vèncer. De fet només el campió, l’intractable Espanyol, ha rebut més gols que els andreuencs. 30 gols (dos més que l’Espanyol) en 32 jornades són una de les claus d’un any en què s’hagut de treballar de valent. L’excel·lent ratxa en el tram més decisiu–quatre victòries consecutives abans de l’empat de diumenge a Manlleu- han permès que els andreuencs s’hagin desempallegat del Prat, la Unificació Bellvitge i el Gironès Sabat, els equips amb els quals es disputava una de les places d’ascens (l’altra serà pel Girona). El bon ambient, la unió i la lluita per un objectiu comú han estat les claus en una temporada en què Rubén García i tot el seu cos tècnic han hagut de treballar molt. Meritòria també és la feina de Fredi Osorio i Josep Llop durant el mes i mig que es van quedar al capdavant de l’equip per la marxa de Rubén García al primer equip. L’equip ha sabut sobreposar-se a totes les dificultats i aconsegueix l’ascens quan encara resten per disputar dues jornades per acabar la lliga. Pel que fa a joc, el partit de Manlleu no va tenir molta història. Molts nervis i poc futbol, tot i això el camp osonenc serà recordat pel lloc on l’equip certificava el retorn a la maxima categoria juvenil. Les dues pròximes jornades són per gaudir. Dissabte, l’equip rep el Girona (l’altre equip que ha assolit l’ascens). Serà un bon dia perquè l’afició homenatgi els jugadors com mereixen. El partit serà a les 18.15 hores.

AE MANLLEU: Carbó, Franquesa, Abad (Sala 67’), Verdaguer, Vergés, Costa, Bonet, Arumí (Matas 46’), Cervera (Carles Miró 46’), Salarich i Cunill (Asomah 84’).

UE SANT ANDREU: Marc Priego, Fábrega , Velarde (Adrià 75’), Pol Huerta (David Ortega 73’), Méndez, Guillem López, Ferran Roca (Eric Martínez 61’), Joel, Oriol Fernández, Alberto (Párraga 73’) i Kevin.

ÀRBITRE: Sauleda Torrent. Va amonestar Roger Verdaguer (33’), del Manlleu; i Pol Fábrega (77’), del Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS