El juvenil A cau golejat en un comiat de tràmit

El juvenil A de la Unió Esportiva Sant Andreu es va acomiadar de la lliga estatal amb una derrota a Sitges (3-0). Els andreuencs, amb jugadors no habituals, van fer una primera part molt dolenta contra un equip ja descendit i van encaixar els tres gols del partit. Assolit l’ascens fa dues setmanes, el tècnic va donar minuts als jugadors que menys presència han tingut aquesta temporada. Els quadribarrats, poc intensos, no van estar gens contra uns locals que van posar més actitud per acomiadar-se (fa setmanes que han descendit) dels seus aficionats. La motivació i l’actitud va fer al cuer de la lliga obtenir la victòria més amplia de la temporada (només havia guanyat quatre partits) i retrobar-se amb els tres punts després de nou jornades
Al segon temps, amb els canvis el Sant Andreu va millorar però malgrat les bones oportunitats de gol, el marcador ja no es va moure. Aquest últim mal partit, no ha d’amagar l’excel·lent temporada que han fet els jugadors de Rubén Garcia que la temporada vinent jugaran a divisió d’honor. Els andreuencs acaben la lliga en cinquena posició per darrere dels segons equips de l’Espanyol, el Barça i la Damm i del Girona. El Girona i el Sant Andreu pugen a divisió d’honor.

BLANCA SUBUR: Cuberos, Angulo, Sergio Gómez (Riveros 57), Plazas, Montaner, Vidal, Armengol, Durango, Arnan (Pujol 65), Midgley (Navarro 65) i Álvaro (Escofet 60)

 

UE SANT ANDREU: Pau Otero, Fábrega (Adrià López 50), Mikel Bergerandi (Cristian Pazo 46), Pol Huerta, Vives, Ortega (Oriol Fernández 50), Velarde, Párraga, Brian Ragageles (Alberto 46), Polo i Víctor Molina (Roca 46).

 

ÀRBITRE: Congost Larrosa. Va expulsar per doble groga Párraga (85) i Pazo (88), del Sant Andreu. Va amonestar amb tarjeta groga Vidal (25) i Pujol (85), de la Blanca Subur; i Velarde (89) del Sant Andreu.

 

GOLS: 1-0, Armengol (20). 2-0 Midgley (31). 3-0, Midgley (44).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS