El juvenil A té l’ascens a tocar

El juvenil A de la Unió Esportiva Sant Andreu va derrotar el Cornellà i es col·loca en una situació immillorable per tornar a la divisió d’honor (1-0). La victòria –la quarta consecutiva- combinada amb la derrota del Prat –va caure contra la Damm (2-1)- fa que els quadribarrats avantatgin en set punts el seu rival per l’ascens, quan només resten nou en joc.
Pel que fa al partit, els andreuencs van ser molt superiors al Cornellà. Conscients de la importància dels tres punts, els de Rubén García van sortir per feina. Després d’un primer avís de Ferran Roca –la seva rematada va acabar fregant el pal-, el capità Jordi Méndez va fer l’1-0. Va ser al minut 10 de partit, quan el defensa, a la sortida d’un córner, s’avançava a tota la defensa del Cornellà i enviava la porteria a la xarxa amb una gran rematada de cap. El gol va fer més valent el conjunt andreuenc que va ser clarament superior. Oriol Fernández en dues oportunitats i Eric López van tenir el segon, però els va faltar una mica d’encert. El Cornellà no donava cap sensació de perill i al descans es va arribar amb un marcador que va ser curt vist els mèrits dels uns i dels altres. De fet, Marc Priego només va intervenir (això sí, amb molt d’encert) un cop. Va ser amb 0-0 quan va estar molt encertar en un mà a mà amb un davanter visitant.
Als primers minuts de la represa, el Cornellà va buscar l’empat però el Sant Andreu va saber controlar el partit i aquest va anar avançant al ritme que més afavoria els andreuencs molt control de pilota al mig però sense oportunitats de gol.

La victòria fa que els andreuencs tinguin l’ascens a tocar. Si diumenge guanyen el Manlleu, ho seran matemàticament. De fet, podrien aconseguir l’ascens fins i tot sense jugar. Així serà, si el Prat no és capaç dissabte de derrotar el líder, l’Espanyol. En resum, un excel·lent premi a una gran temporada.

UE SANT ANDREU: Priego, Roger Vives, Velarde, Pol Huerta, Méndez, Ortega, Ferran Roca (Kevin 59’), Joel (Adrià López 82’), Oriol Fernández, Alberto García (Víctor Molina 80’) i Eric López (Párraga 69’)

UE CORNELLÀ: Jaime González, Santesteban, Diaby, Caballeria, Viader (Palomar 73’), Moreno, Serroukh (Carlos Múñoz 67’), Aparicio, Paquina, De Juan (Bellido 46’) i Víctor Fernández.

ÀRBITRE: Carballo Vázquez. VA amonestar. Joel (60’) i Velarde (79’), de la Unió Esportiva Sant Andreu; Diaby (77’) i Santesteban (83’), del Cornellà.

GOLS: 1-0, Jordi Méndez (10’).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS