El prebenjamí D amb registres de campió

L’equip que presentem avui és el prebenjamí D. L’equip entrenat per Adrià Parrizas està format per jugadors de primer any i estan fent una gran temporada en el grup 22. A falta de dues jornades per acabar la lliga, els andreuencs són tercers amb els mateixos punts (69) que el segon. Dels 28 partits que han disputat han guanyat 22 i han empatat tres. A més, són l’equip que més minuts han estat imbatuts: 605. Han marcat 112 gols i han encaixat 34. El prebenjamí està integrat per Martí Muñoz, Adrià Suárez, Daniel Pardo, Eric Luege, Roger Domingo, Marc Villanueva -en la fila superior d’esquerra a dreta-, Pablo Navarro, Biel Flores, Thiago Salguero i Pau Torné -també d’esquerra a dreta en la fila inferior-. L’entrenador és Adrià Parrizas i el delegat, Àlex Villanueva.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS