El prebenjamí D amb registres de campió

L’equip que presentem avui és el prebenjamí D. L’equip entrenat per Adrià Parrizas està format per jugadors de primer any i estan fent una gran temporada en el grup 22. A falta de dues jornades per acabar la lliga, els andreuencs són tercers amb els mateixos punts (69) que el segon. Dels 28 partits que han disputat han guanyat 22 i han empatat tres. A més, són l’equip que més minuts han estat imbatuts: 605. Han marcat 112 gols i han encaixat 34. El prebenjamí està integrat per Martí Muñoz, Adrià Suárez, Daniel Pardo, Eric Luege, Roger Domingo, Marc Villanueva -en la fila superior d’esquerra a dreta-, Pablo Navarro, Biel Flores, Thiago Salguero i Pau Torné -també d’esquerra a dreta en la fila inferior-. L’entrenador és Adrià Parrizas i el delegat, Àlex Villanueva.

Més en

Horari d’estiu de les oficines del Narcís Sala

Premsa13 de juliol de 2018

Luismi Gracia penja les botes i s’incorpora a l’estructura esportiva del Sant Andreu

Premsa11 de juliol de 2018

Acord de renovació amb Elhadji Baldeh

Premsa10 de juliol de 2018

El Sant Andreu torna als entrenaments el dia 18

Premsa10 de juliol de 2018