El president garanteix la continuïtat del projecte a la tercera divisió

Una vegada consumat el descens matemàtic de la Unió Esportiva Sant Andreu a tercera divisió, Marcos Martins va donar la cara. El president va voler deixar clar que assimilat el cop –“és dur, estic trist i decebut com tota la nostra afició per un descens que no entrava en els nostres plans”, va explicar-, el club està treballant a bastir un nou projecte amb la clara intenció de recuperar la categoria: “Hem d’aixecar-nos. El repte és adaptar-nos aviat a una categoria que sabem que és molt complicada i formar un equip competitiu per tornar aviat a la segona divisió B”.

Marcos Martins no amaga que el descens eclipsa el principal objectiu que s’havia traçat la nova direcció en el seu primer any al club: “El primer objectiu era donar estabilitat al club i crec que en aquest sentit s’ha complert i amb nota. El club no té deutes i ens hem tornat a guanyar la confiança dels pares del futbol base.” Per tot això, deixa clar que el projecte tirarà endavant: “El descens és una pedra en el camí. Esportivament es pot interpretar que hem perdut un any, però no tenim cap intenció de deixar el club. No ens penedim de venir. Són conscients que hem de fer un projecte ambiciós per tornar a la segona divisió B. Treballarem en aquest sentit”.

El president andreuenc va explicar que, en l’àmbit esportiu, l’objectiu és acabar amb la màxima dignitat les dues jornades que resten per acabar la lliga i que un cop acabada la temporada parlaran amb els jugadors: “Hi ha vuit que encara tenen contracte en vigor, altres que no; parlarem cas per cas, un cop acabi la lliga i estigui decidit com queda l’organigrama esportiu”.

Va explicar que per iniciar el projecte esportiu a la tercera divisió serà important veure que el que pensar l’actual entrenador, Miguel Álvarez: “Nosaltres estem contents amb la feina que ha fet. Hi ha complicitat, ens hem d’asseure a parlar.”

Va negar que el club estigui en venda i també va deixar clar que veu molt complicat poder comprar una plaça a la segona divisió B: “Nosaltres planifiquem la pròxima temporada a la tercera divisió. No vol dir que no estiguem pendents del que passi, però l’única realitat és aquesta i, per tant, el marc en el qual hem de treballar”.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS