Els dos ascendits es fan un merescut homenatge al Narcís Sala

El juvenil A de la Unió Esportiva Sant Andreu i el del Girona es van rendir un merescut homenatge al Narcís Sala. Els dos equips que han assolit l’ascens a la divisió d’honor van jugar sense cap mena de pressió i amb la convicció de la feina ben feta. El partit va acabar amb empat (1-1) Els jugadors de Rubén García van retrobar-se amb la seva afició després de l’ascens matemàtic aconseguit la setmana passada a Manlleu. Els quadribarrats van avançar-se a la primera part gràcies a un esplèndid gol d’Eric Martínez, a quatre minuts del descans. Al segon temps, M’Ballo va establir l’empat que a la llarga seria definitiu per repartir-se els punts. Els dos equips es tornaran a veure les cares la temporada vinent a la divisió d’honor.
SANT ANDREU: Otero, Adrià López (Joel 80), Mikel Bergerandi, Ortega, Méndez, Guillem López (Pol Fábrega 65), Eric Martínez (Cristian Pazo 60), Albert Párraga, Kevin Alarcón (Ferran Roca 70), Polo i Molina.
GIRONA: José Manuel, Balager, Gallardo, Jiménez, López, Andreu Moreno, Puig (Lauren 71), Sala (Bech 46), Arimany, Capel (M’Ballo 46) i Sillah
ÀRBITRE: Alejandro Fernández Pérez. Va amonestar Párraga (9), del Sant Andreu; i Arimany (61), Lauren (71) i Bech (73), del Girona
GOLS: 1-0 Eric Martínez (41). 1-1, M’Ballo (64)

Més en

Primer esdeveniment de la UE Sant Andreu al Senegal per observar el talent dels joves futbolistes del país

Premsa18 de juny de 2019

Segovia continuarà defensant la porteria

Premsa17 de juny de 2019

Jaume Villar, el comodí que continuarà al Narcís Sala

Premsa14 de juny de 2019

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019