Els dos ascendits es fan un merescut homenatge al Narcís Sala

El juvenil A de la Unió Esportiva Sant Andreu i el del Girona es van rendir un merescut homenatge al Narcís Sala. Els dos equips que han assolit l’ascens a la divisió d’honor van jugar sense cap mena de pressió i amb la convicció de la feina ben feta. El partit va acabar amb empat (1-1) Els jugadors de Rubén García van retrobar-se amb la seva afició després de l’ascens matemàtic aconseguit la setmana passada a Manlleu. Els quadribarrats van avançar-se a la primera part gràcies a un esplèndid gol d’Eric Martínez, a quatre minuts del descans. Al segon temps, M’Ballo va establir l’empat que a la llarga seria definitiu per repartir-se els punts. Els dos equips es tornaran a veure les cares la temporada vinent a la divisió d’honor.
SANT ANDREU: Otero, Adrià López (Joel 80), Mikel Bergerandi, Ortega, Méndez, Guillem López (Pol Fábrega 65), Eric Martínez (Cristian Pazo 60), Albert Párraga, Kevin Alarcón (Ferran Roca 70), Polo i Molina.
GIRONA: José Manuel, Balager, Gallardo, Jiménez, López, Andreu Moreno, Puig (Lauren 71), Sala (Bech 46), Arimany, Capel (M’Ballo 46) i Sillah
ÀRBITRE: Alejandro Fernández Pérez. Va amonestar Párraga (9), del Sant Andreu; i Arimany (61), Lauren (71) i Bech (73), del Girona
GOLS: 1-0 Eric Martínez (41). 1-1, M’Ballo (64)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS