Excel·lent temporada de l’infantil D

En la línia de fer conèixer els diferents equips de l’entitat, avui volem presentar l’infantil D. El conjunt entrenat per Roger Vera està fent una excel·lent temporada en el grup 14 de la segona divisió. Malgrat que la meitat de l’equip està format per infantils de primer any –per aquests nens és la seva primera temporada a futbol onze- s’han adaptat molt bé a la categoria i prova d’això és que estan en les posicions capdavanteres. A falta de quatre jornades per acabar la lliga, els andreuencs són quarts amb 52 punts; però només a tres punts del segon i havent disputat un partit menys. 17 victòries, 1 empat i 4 derrotes són un bagatge molt meritori.

La plantilla està formada per –d’esquerra a dreta- Joan Ferran (delegat) , Alejandro Alsina, Josep Calí, Juanjo Garcia, David Jiménez, Iñaki Capote, Isidre Sirvent, Oriol Clotet, Víctor Valverde, Sergio Gámez, Álex Luque, Roger Vera (entrenador) –en la fila superior- Serguei Garcia, Iker Caballero, Timofey Neshtukov, Javi Blanch, Joan Trias, Marc Ferran, Marc Rodriguez, Eric Maillo, Aitor López i Marcel Camacho –també d’esquerra a dreta en la fila inferior.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS