L’aleví C un equip per créixer

Avui volem presentar l’aleví C de l’entitat. L’equip dirigit per Sergio Martínez i Manel Pérez
està integrat per jugadors de primer any (tots són nascuts als 2004), una circumstància que s’ha de tenir en compte en una categoria com és la primera divisió. Els andreuencs són catorzens i es troben lluitant per la permanència. Han sumat menys punts (29) dels que realment han merescut però confien en què al final podran mantenir la categoria en una temporada en la qual l’equip està creixent molt.

La plantilla està formada per -d’esquerra a dreta- Ferran (delegat), Manel Pérez, Álex García, Nil Frago, Álex Escribà, Cayman Bliss, Martí Esquerda, Pol Trouillet, Sergio Martínez -en la fila superior-, Pau Ávila, Ferran Bartumeus, Víctor Sánchez, Didac Carballeira, Cristian Bedmar, Adrià Calvo i Marc

Més en

Victòria del Femení, derrota del Sant Andreu Atlètic

Premsa16 d'abril de 2018

Color a la graderia, grisor a la gespa (1-1)

Premsa15 d'abril de 2018

Un derbi que pot ser decisiu

Premsa13 d'abril de 2018

La Selecció Catalana sub-12 convoca l’andreuenc Leandro Ebang

Premsa13 d'abril de 2018