L’aleví C un equip per créixer

Avui volem presentar l’aleví C de l’entitat. L’equip dirigit per Sergio Martínez i Manel Pérez
està integrat per jugadors de primer any (tots són nascuts als 2004), una circumstància que s’ha de tenir en compte en una categoria com és la primera divisió. Els andreuencs són catorzens i es troben lluitant per la permanència. Han sumat menys punts (29) dels que realment han merescut però confien en què al final podran mantenir la categoria en una temporada en la qual l’equip està creixent molt.

La plantilla està formada per -d’esquerra a dreta- Ferran (delegat), Manel Pérez, Álex García, Nil Frago, Álex Escribà, Cayman Bliss, Martí Esquerda, Pol Trouillet, Sergio Martínez -en la fila superior-, Pau Ávila, Ferran Bartumeus, Víctor Sánchez, Didac Carballeira, Cristian Bedmar, Adrià Calvo i Marc

Més en

Sense marge d’error

Premsa15 de desembre de 2018

Prèvia Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa15 de desembre de 2018

Convocatòria de la Junta General d’Accionistes

Premsa13 de desembre de 2018

Mèrits quadribarrats sense premi (1-2)

Premsa13 de desembre de 2018