L’aleví C un equip per créixer

Avui volem presentar l’aleví C de l’entitat. L’equip dirigit per Sergio Martínez i Manel Pérez
està integrat per jugadors de primer any (tots són nascuts als 2004), una circumstància que s’ha de tenir en compte en una categoria com és la primera divisió. Els andreuencs són catorzens i es troben lluitant per la permanència. Han sumat menys punts (29) dels que realment han merescut però confien en què al final podran mantenir la categoria en una temporada en la qual l’equip està creixent molt.

La plantilla està formada per -d’esquerra a dreta- Ferran (delegat), Manel Pérez, Álex García, Nil Frago, Álex Escribà, Cayman Bliss, Martí Esquerda, Pol Trouillet, Sergio Martínez -en la fila superior-, Pau Ávila, Ferran Bartumeus, Víctor Sánchez, Didac Carballeira, Cristian Bedmar, Adrià Calvo i Marc

Més en

Victòries del Juvenil A i del Sant Andreu Atlètic

Premsa24 de setembre de 2018

Retrobament amb la victòria (2-1)

Premsa23 de setembre de 2018

Duel directe al Narcís Sala

Premsa22 de setembre de 2018

Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa21 de setembre de 2018