L’Aleví I, una temporada extraordinària

L’equip que volem presentar avui és l’aleví I que està fent una temporada extraordinària al grup primer de tercera divisió. A falta d’una jornada per acabar la lliga, els andreuencs són segons amb un balanç de 18 victòries, 2 empats i 5 derrotes. Han marcat 140 gols i han encaixat 60. Part de culpa d’aquests registres golejadors els té Arnau Sabaté que amb 62 gols és el màxim golejador del grup, a falta d’una jornada. Els quadribarrats no poden adel campió, el Young Talent -un equip que hauria d’estar en una categoria superior- però han de guanyar aquest cap de setmana la Vila Olímpica, al seu camp, si volen acabar la lliga en segona posició. La plantilla està formada per -d’esquerra a dreta-, Sergi de Alfonso (delegat), Dani García (segon entrenador), Pol Cornudella, Marc Palazón, Martí Carratalà, Ricard Rosales, Èric Santos, Xavi Rebull (entrenador) -en la fila superior-, Pol de Alfonso, Gerard Albiach, Arnau Sabaté, Andrés Zabala, Aleix Lasserrot, Pau Vilella i Ángel Roa  -també d’esquerra a dreta en la fila inferior.

 

 

Més en

Promoció d’entrades pel duel contra l’Hospitalet

Premsa23 d'abril de 2018

Victòria del Femení, derrota del Sant Andreu Atlètic

Premsa23 d'abril de 2018

Apunta’t al Campus d’Estiu 2018 del Sant Andreu!

Premsa23 d'abril de 2018

Un empat treballat (1-1)

Premsa22 d'abril de 2018