L’Aleví I, una temporada extraordinària

L’equip que volem presentar avui és l’aleví I que està fent una temporada extraordinària al grup primer de tercera divisió. A falta d’una jornada per acabar la lliga, els andreuencs són segons amb un balanç de 18 victòries, 2 empats i 5 derrotes. Han marcat 140 gols i han encaixat 60. Part de culpa d’aquests registres golejadors els té Arnau Sabaté que amb 62 gols és el màxim golejador del grup, a falta d’una jornada. Els quadribarrats no poden adel campió, el Young Talent -un equip que hauria d’estar en una categoria superior- però han de guanyar aquest cap de setmana la Vila Olímpica, al seu camp, si volen acabar la lliga en segona posició. La plantilla està formada per -d’esquerra a dreta-, Sergi de Alfonso (delegat), Dani García (segon entrenador), Pol Cornudella, Marc Palazón, Martí Carratalà, Ricard Rosales, Èric Santos, Xavi Rebull (entrenador) -en la fila superior-, Pol de Alfonso, Gerard Albiach, Arnau Sabaté, Andrés Zabala, Aleix Lasserrot, Pau Vilella i Ángel Roa  -també d’esquerra a dreta en la fila inferior.

 

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS