L’Aleví I, una temporada extraordinària

L’equip que volem presentar avui és l’aleví I que està fent una temporada extraordinària al grup primer de tercera divisió. A falta d’una jornada per acabar la lliga, els andreuencs són segons amb un balanç de 18 victòries, 2 empats i 5 derrotes. Han marcat 140 gols i han encaixat 60. Part de culpa d’aquests registres golejadors els té Arnau Sabaté que amb 62 gols és el màxim golejador del grup, a falta d’una jornada. Els quadribarrats no poden adel campió, el Young Talent -un equip que hauria d’estar en una categoria superior- però han de guanyar aquest cap de setmana la Vila Olímpica, al seu camp, si volen acabar la lliga en segona posició. La plantilla està formada per -d’esquerra a dreta-, Sergi de Alfonso (delegat), Dani García (segon entrenador), Pol Cornudella, Marc Palazón, Martí Carratalà, Ricard Rosales, Èric Santos, Xavi Rebull (entrenador) -en la fila superior-, Pol de Alfonso, Gerard Albiach, Arnau Sabaté, Andrés Zabala, Aleix Lasserrot, Pau Vilella i Ángel Roa  -també d’esquerra a dreta en la fila inferior.

 

 

Més en

Acord de renovació amb Elhadji Baldeh

Premsa10 de juliol de 2018

El Sant Andreu torna als entrenaments el dia 18

Premsa10 de juliol de 2018

Acord de renovació amb Alberto Carroza

Premsa9 de juliol de 2018

Acord de renovació amb David López

Premsa5 de juliol de 2018