Una nova final a València

La Unió Esportiva Sant Andreu s’enfronta demà l’Huracán en una nova final per intentar mantenir la categoria (18.00 hores). El partit, que es jugarà al camp de Sant Gregori de Torrent, és transcendental per uns andreuencs que saben que les opcions per mantenir la categoria passen per guanyar els tres enfrontaments que resten per acabar la lliga.

En un bon moment per l’èpica victòria contra l’Eldenc -Guzmán va fer el 4-3 en temps afegit-, els andreuencs són conscients que han de donar continuïtat aquesta victòria en un partit en què hauran de fer les coses molts bé per derrotar un rival que també necessita els tres punts per assegurar-se la seva participació en la lligueta d’ascens.

Els valencians són segons a la classificació però vénen de perdre la setmana passada contra el Nàstic -lider i ja campió- (2-1). Una derrota que ha fet que el Reus (cinquè) s’hagi col·locat a quatre punts. Tres setmanes sense guanyar (empats contra l’Elx B i el Xàtiva) han posat en entredit la regularitat d’uns valencians que han donat al partit també l’adjectiu de final. Durant tota la setmana, s’ha insistit molt en el fet que s’han de sumar els tres punts i és per això que la directiva de l’Huracán ha posat preus polars (de tres a cinc euros) amb la clara intenció d’omplir el camp.

Amb independència del rival, Miguel Álvarez té clar que al Sant Andreu només li val la victòria i que l’equip té clar que defensivament haurà de fer un salt endavant respecte als últims partits: “Al camp de l’Huracán si encaixem tot just començar, com hem fet en els últims tres partits, tenim clar que no ens deixaran remuntar. Hem de ser molt sòlids i molt constants durant tot el partit.” L’entrenador andreuenc no amaga que malgrat la situació de l’equip, ell és optimista: “Durant l’any hem fet les coses tan malament que fa dies que per nosaltres cada partit sigui una final. Sabem el que implica no guanyar però preferíem ser optimistes. Hem preparat el partit amb la intenció de donar un altre pas endavant.”

Lucas Viale -en la fase final de recuperació del trencament del bessó- és l’única baixa. Després de dirigir una sessió preparatòria aquest migdia, el tècnic ha donat una convocatòria que conformen els següents jugadors: Morales, Manu, Llamas, Rubén Martínez, David Bigas, Manu Viale, Carroza, Guzmán, Xavi Puerto, Ton Alcover, Calderón, Ibón, Xavi Jiménez, Bruno, Nuha i Chaco.

Després l’equip ha sortit direcció València on té previst l’arribada tocades les nou del vespre.

L’Huracán té la baixa del central Tomás Ruso. El partit serà arbitrat pel col·legiat murcià Escudero Marín.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS