El benjamí D acaba setè

L’últim benjamí que ens quedava per presentar era el benjamí D. L’equip entrenat per Adrián Parrizas està integrat per jugadors de segon any. Ha militat segona divisió (grup set) i ha acabat en la setena posició. L’equip ha competit molt bé, tret d’un tram final de lliga en el que ha perdut pistonada. La plantilla està formada per -d’esquerra dreta- Edgar Sabaté (segon entrenador), Guillem Zaragoza, Pau Hernández, Adrià Lúber, Sergi Ramos, Adrià Vilatge, Adrián Párrizas (entrenador) -en la fila superior-, Joel Purtí, David Roca, Aleix Madrid Martí Serrano, Iván López i Nil Alzueta -també d’esquerra a dreta en la fila inferior.

Més en

Bon punt del Juvenil A fora de casa

Premsa8 de setembre de 2019

Triomf coral del Sant Andreu (2-1)

Premsa7 de setembre de 2019

Sant Andreu – Vilassar: afinar la punteria

Premsa6 de setembre de 2019

Crida pública per a identificar ex-jugadors del Sant Andreu

Premsa6 de setembre de 2019