El benjamí H aprèn a competir

Un altre dels equips que ha evolucionat molt és el benjamí H. Format per molts jugadors que mai abans havien estat federats, han fet un gran canvi en la segona volta de la competició. Els quadribarrats, que estan entrenats per Manel Chamorro, han sumat deu punts en el grup cinquè de la tercera divisió. La plantilla està formada per -d’esquerra a dreta- Alejandro Ivan, Joan Garduño, Víctor López, Pol Romagosa, Biel Carrillo, Mouha Diaw, Manel Chamorro (entrenador) -en la fila superior- Xavier Calvo, Pol Bonet, Eric Marijuan, Daniel Peñas, Raúl Morral, Eric Lorca i Víctor Guerra -també d’esquerra a dreta en la fila inferior-. El delegat de l’equip és José Garduño.

 

Més en

Presentació de la temporada 2018/2019

Premsa17 de juliol de 2018

Horari d’estiu de les oficines del Narcís Sala

Premsa13 de juliol de 2018

Luismi Gracia penja les botes i s’incorpora a l’estructura esportiva del Sant Andreu

Premsa11 de juliol de 2018

Acord de renovació amb Elhadji Baldeh

Premsa10 de juliol de 2018