El benjamí H aprèn a competir

Un altre dels equips que ha evolucionat molt és el benjamí H. Format per molts jugadors que mai abans havien estat federats, han fet un gran canvi en la segona volta de la competició. Els quadribarrats, que estan entrenats per Manel Chamorro, han sumat deu punts en el grup cinquè de la tercera divisió. La plantilla està formada per -d’esquerra a dreta- Alejandro Ivan, Joan Garduño, Víctor López, Pol Romagosa, Biel Carrillo, Mouha Diaw, Manel Chamorro (entrenador) -en la fila superior- Xavier Calvo, Pol Bonet, Eric Marijuan, Daniel Peñas, Raúl Morral, Eric Lorca i Víctor Guerra -també d’esquerra a dreta en la fila inferior-. El delegat de l’equip és José Garduño.

 

Més en

Victòries del Juvenil A i del Sant Andreu Atlètic

Premsa24 de setembre de 2018

Retrobament amb la victòria (2-1)

Premsa23 de setembre de 2018

Duel directe al Narcís Sala

Premsa22 de setembre de 2018

Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa21 de setembre de 2018