El Cadet D, campió de lliga

El Cadet D de la Unió Esportiva Sant Andreu va aconseguir diumenge el campionat de lliga del grup 2 de primera divisió. La victòria al camp del Júpiter (0-3) refrenda una gran temporada de l’equip dirigit per Fredi Osorio.
Un curs que no ha estat fàcil, però amb treball, ganes, alegria i il·lusió els quadribarrats han acreditat uns números impressionants: 75 punts i 24 partits guanyats de 30 disputats. L’excel·lent ratxa en el tram més decisiu –cinc victòries en els últims cinc partits – han permès que els andreuencs s’hagin emportat la lliga avantatjant en dos punts el segon classificat, l’Horta.

El bon ambient, la lluita i l’esforç han estat les claus en una temporada en què Fredi Osorio i tot el seu cos tècnic han hagut de treballar molt. Meritòria també és la feina de Josep Llop i Carlos García que han treballat al costat de l’entrenador i són també responsables de la gran temporada del Cadet D. L’equip ha sabut sobreposar-se a totes les dificultats i la pressió i els nervis no han guanyat la partida, sinó que han estat tots els seus jugadors els que han aconseguit vèncer.
Pel que fa a l’últim partit de lliga, al camp del Júpiter, va ser molt emocionant. A la primera part no va haver-hi gols fins a tres minuts del descans quan  Arnau Martínez va aconseguir obrir el marcador amb un gol de córner. A aquest el van seguir dos més, un al 73′ d’Ignacio Langarita i un altre al 77′ de Josep Rau. Un triomf que va fer desfermar l’eufòria.

Text i fotos: MARTA RIVERA

custom_gallery
images not found

Més en

Entrades anticipades pel duel contra l’Hospitalet

Premsa25 d'abril de 2018

Promoció d’entrades pel duel contra l’Hospitalet

Premsa23 d'abril de 2018

Victòria del Femení, derrota del Sant Andreu Atlètic

Premsa23 d'abril de 2018

Apunta’t al Campus d’Estiu 2018 del Sant Andreu!

Premsa23 d'abril de 2018