El Cadet D, campió de lliga

El Cadet D de la Unió Esportiva Sant Andreu va aconseguir diumenge el campionat de lliga del grup 2 de primera divisió. La victòria al camp del Júpiter (0-3) refrenda una gran temporada de l’equip dirigit per Fredi Osorio.
Un curs que no ha estat fàcil, però amb treball, ganes, alegria i il·lusió els quadribarrats han acreditat uns números impressionants: 75 punts i 24 partits guanyats de 30 disputats. L’excel·lent ratxa en el tram més decisiu –cinc victòries en els últims cinc partits – han permès que els andreuencs s’hagin emportat la lliga avantatjant en dos punts el segon classificat, l’Horta.

El bon ambient, la lluita i l’esforç han estat les claus en una temporada en què Fredi Osorio i tot el seu cos tècnic han hagut de treballar molt. Meritòria també és la feina de Josep Llop i Carlos García que han treballat al costat de l’entrenador i són també responsables de la gran temporada del Cadet D. L’equip ha sabut sobreposar-se a totes les dificultats i la pressió i els nervis no han guanyat la partida, sinó que han estat tots els seus jugadors els que han aconseguit vèncer.
Pel que fa a l’últim partit de lliga, al camp del Júpiter, va ser molt emocionant. A la primera part no va haver-hi gols fins a tres minuts del descans quan  Arnau Martínez va aconseguir obrir el marcador amb un gol de córner. A aquest el van seguir dos més, un al 73′ d’Ignacio Langarita i un altre al 77′ de Josep Rau. Un triomf que va fer desfermar l’eufòria.

Text i fotos: MARTA RIVERA

custom_gallery
images not found

Més en

Mèrits quadribarrats sense premi (1-2)

Premsa13 de desembre de 2018

Plat fort al Narcís Sala

Premsa11 de desembre de 2018

Derrota del Juvenil A (2-4)

Premsa10 de desembre de 2018

Nou empat, amb gols, al derbi (1-1)

Premsa9 de desembre de 2018