El prebenjamí C i una progressió espectacular

Dels cinc prebenjamins que té l’entitat, l’únic equip que encara no havíem presentat és el C. L’equip que entrena Albert Gurrea ha fet una molt bona feina tenint en compte que era la seva primera experiència en el futbol federat. Els quadribarrats han fet una progressió espectacular a la segona volta de la lliga (van necessitar un temps d’adaptació) convertint-se en un equip cada cop més difícil de batre. Finalment, han acabat en la vuitena posició en el grup 20. El cos tècnic -d’esquerra a dreta, en la fila superior- està format per Aureo de Alvarado (delegat), Jordi Pleguezuelos (segon entrenador) i Albert Gurrea (entrenador). L’equip el formen  -d’esquerra a dreta-:  Iker Garrido,  Antonio Martinez, Pol Ruiz, Martí Serra, Iván Mañero, Joan Alonso -dempeus-,  Toni Lopez, Martí Martinez, Iker Grau, Martí Aguilar, Josep Bastús -asseguts, també d’esquerra a dreta. La plantilla la completa Iker Lasso.

Més en

Guerrero capitaneja la victòria (0-1)

Premsa20 de maig de 2018

L’hora de la veritat

Premsa18 de maig de 2018

Prèvia Sant Andreu Atlètic

Premsa18 de maig de 2018

Pantalla gegant per veure el partit d’anada a Els Catalanistes

Premsa17 de maig de 2018