Es tanquen les inscripcions per al Campus

La Unió Esportiva Sant Andreu comunica que el termini d’inscripció per al Campus d’Estiu que se celebrarà al Narcís Sala del 22 de juny al 31 de juliol ha expirat aquest migdia. Després de prorrogar durant  quatre dies la inscripció prevista, el club tanca el procés per tal de planificar els diferents grups de treball.

A més de millorar la seva tècnica, els nens faran diferents activitats que estan inclosos en el preu del Campus. A banda de les excursions que el club ha concertat amb l’Aquàrium de Barcelona, Illa Fantasia i la Granja Aventura Park, també gaudiran de l’activitat de piscina que es realitzarà en les instal·lacions del carrer Bonaventura Gispert, al costat del Narcís Sala.

 

Recordem que les dates són les següents:

 

Setmana especial: del 22 de juny al 26 de juny (el 24, festiu no hi ha activitat)

Setmana 2: del 29 de juny al 3 de juliol

Setmana 3: del 6 al 10 de juliol

Setmana 4: del 13 al 17 de juliol

Setmana 5: del 20 al 24 de juliol

Setmana 6: del 27 al 31 de juliol

Per a qualsevol dubte us podeu adreçar a secretaria@uesantandreu.cat o trucant al telèfon del club: 93 311 29 54.

 

Volem recordar també que a partir de l’última setmana de juny (del 29 de juny al 10 de juliol) també se celebrarà al Narcís Sala el II Campus de porters dirigit pel porter i capità del primer equip José M. Morales. Aquest Campus, més específic, fa molts dies que no té places disponibles.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS