L’aleví E ha merescut ser campió

Avui donem  a conèixer l’aleví E, un equip que ha fet una molt bona  temporada en el grup 15 de la segona divisió. Fins a l’última jornada de lliga, els andreuencs van tenir opcions de ser campions. Necessitaven guanyar el Cornellà -al Narcís Sala- i esperar que l’Europa punxés en la seva visita a Gavà. Una combinació complicada perquè el rival barceloní ha estat molt fort durant tota la lliga. Finalment, el Sant Andreu i l’Europa van guanyar. Els dos equips han acabat la lliga empatats a 76 punts, però els escapulats s’han endut la lliga perquè tenien a favor el goal-average. L’equip entrenat per Marc Povea ha fet una excel·lent temporada amb 25 partits guanyats, un empat i quatre derrotes. La plantilla està formada per -d’esquerra a dreta- Michel Hérnández, Juniol Hernández, Manuel Torres, Pablo de Jesús Montilla Mamadú, Arnau Martín, Marc Povea  (entrenador) en la fila superior; Valerio Santi, Martí Fusté, Pau Fusté, Martí Aranda, Izan Garrido i Pau Maseda -en la fial inferior, també d’esquerra a dreta.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS