L’aleví E ha merescut ser campió

Avui donem  a conèixer l’aleví E, un equip que ha fet una molt bona  temporada en el grup 15 de la segona divisió. Fins a l’última jornada de lliga, els andreuencs van tenir opcions de ser campions. Necessitaven guanyar el Cornellà -al Narcís Sala- i esperar que l’Europa punxés en la seva visita a Gavà. Una combinació complicada perquè el rival barceloní ha estat molt fort durant tota la lliga. Finalment, el Sant Andreu i l’Europa van guanyar. Els dos equips han acabat la lliga empatats a 76 punts, però els escapulats s’han endut la lliga perquè tenien a favor el goal-average. L’equip entrenat per Marc Povea ha fet una excel·lent temporada amb 25 partits guanyats, un empat i quatre derrotes. La plantilla està formada per -d’esquerra a dreta- Michel Hérnández, Juniol Hernández, Manuel Torres, Pablo de Jesús Montilla Mamadú, Arnau Martín, Marc Povea  (entrenador) en la fila superior; Valerio Santi, Martí Fusté, Pau Fusté, Martí Aranda, Izan Garrido i Pau Maseda -en la fial inferior, també d’esquerra a dreta.

Més en

Horari d’estiu de les oficines del Narcís Sala

Premsa13 de juliol de 2018

Luismi Gracia penja les botes i s’incorpora a l’estructura esportiva del Sant Andreu

Premsa11 de juliol de 2018

Acord de renovació amb Elhadji Baldeh

Premsa10 de juliol de 2018

El Sant Andreu torna als entrenaments el dia 18

Premsa10 de juliol de 2018