El cadet C i el seu any de creixement

Extraordinària ha estat la temporada que ha fet el cadet C tenint en compte que és un equip nou (dotze fitxatges es van fer aquest estiu) i que està integrat per jugadors de primer any. Els quadribarrats han estat desens en el grup 3 d’una categoria tan complicada com és la primera divisió. Entrenats per Marc Reyes -primer any a l’entitat- han acabat amb 38 punts després d’haver assolit 11 victòries i cinc empats. La plantilla està integrada -d’esquerra a dreta- per Marc Reyes (entrenador) David Torres, David Ruiz, Carlos Gázquez, Daniel Orts, Jan Sevilla, Adrián Nadal, Iván Gómez, Javi Estévez (segon entrenador), Pol, César Acosta (delegat), Víctor Acosta, Arnau Jou -en la fila superior-, Sergi Escoda, Jorge Tendero, Filipe Pons, David Fernández, Alejandro Campuzano, Aaron Queija, Aleix Espert, Eric Pérez i Rubén Sánchez -també d’esquerra a dreta en la fila inferior.

 

Més en

Sessió d’entrenament a la platja

Premsa21 de juliol de 2018

Ferran Jutglà, joventut i qualitat ofensiva

Premsa20 de juliol de 2018

Mario Iniesta assumeix la Direcció Esportiva

Premsa20 de juliol de 2018

Carta de comiat d’Àlex Redondo

Premsa19 de juliol de 2018