El cadet C i el seu any de creixement

Extraordinària ha estat la temporada que ha fet el cadet C tenint en compte que és un equip nou (dotze fitxatges es van fer aquest estiu) i que està integrat per jugadors de primer any. Els quadribarrats han estat desens en el grup 3 d’una categoria tan complicada com és la primera divisió. Entrenats per Marc Reyes -primer any a l’entitat- han acabat amb 38 punts després d’haver assolit 11 victòries i cinc empats. La plantilla està integrada -d’esquerra a dreta- per Marc Reyes (entrenador) David Torres, David Ruiz, Carlos Gázquez, Daniel Orts, Jan Sevilla, Adrián Nadal, Iván Gómez, Javi Estévez (segon entrenador), Pol, César Acosta (delegat), Víctor Acosta, Arnau Jou -en la fila superior-, Sergi Escoda, Jorge Tendero, Filipe Pons, David Fernández, Alejandro Campuzano, Aaron Queija, Aleix Espert, Eric Pérez i Rubén Sánchez -també d’esquerra a dreta en la fila inferior.

 

Més en

Victòria del Femení, derrota del Sant Andreu Atlètic

Premsa16 d'abril de 2018

Color a la graderia, grisor a la gespa (1-1)

Premsa15 d'abril de 2018

Un derbi que pot ser decisiu

Premsa13 d'abril de 2018

La Selecció Catalana sub-12 convoca l’andreuenc Leandro Ebang

Premsa13 d'abril de 2018