Un any extraordinari del benjamí C

L’equip que volem donar a conèixer avui és el benjamí C. Entrenat per Albert Cantero està format per jugadors de primer any i ha fet una gran temporada en el grup 8 de segona divisió. Els andreuencs han estat durant tota la temporada a la part alta de la classificació i des del Nadal no han baixat mai de la segona posició. A falta de 3 jornades per acabar la lliga, els quadribarrats ja eren matemàticament subcampions de lliga amb opcions de lluitar pel lideratge deixant al tercer classificat a 11 punts i al quart 32 punts. Al final, han acabat segons per darrere la Guineueta.

Els quadribarrats  -acaben avui la lliga disputant el partit aplaçat al camp de La Florida-  han aconseguit guanyar a tots els equips de la lliga incloent el líder que només ha perdut un partit. Són l’equip menys golejat (39 gols en contra) i tenen en les seves files el que acabarà sent el màxim golejador del grup (47 gols).

Els integrants de l’equip són -d’esquerra a dreta- Albert Cantero (entrenador), Arnau Sanchez, Didac Barceló, Ferran Gómez, José Cortés, Sergio López (ajudant), Jerian Medina, Marc Barrantes, Dúnia Pérez (delegada) -en la fila superior- Jordi Pau, Alex Garcia, Toni Martinez, Iker Casado i Jan López -també d’esquerra a dreta en la fila inferior.

Més en

El Sant Andreu visitarà demà la Casa Asil

Premsa18 de desembre de 2018

Victòria del Juvenil A i derrota del Sant Andreu Atlètic

Premsa17 de desembre de 2018

Que sigui un punt d’inflexió (4-0)

Premsa16 de desembre de 2018

Sense marge d’error

Premsa15 de desembre de 2018