Un any extraordinari del benjamí C

L’equip que volem donar a conèixer avui és el benjamí C. Entrenat per Albert Cantero està format per jugadors de primer any i ha fet una gran temporada en el grup 8 de segona divisió. Els andreuencs han estat durant tota la temporada a la part alta de la classificació i des del Nadal no han baixat mai de la segona posició. A falta de 3 jornades per acabar la lliga, els quadribarrats ja eren matemàticament subcampions de lliga amb opcions de lluitar pel lideratge deixant al tercer classificat a 11 punts i al quart 32 punts. Al final, han acabat segons per darrere la Guineueta.

Els quadribarrats  -acaben avui la lliga disputant el partit aplaçat al camp de La Florida-  han aconseguit guanyar a tots els equips de la lliga incloent el líder que només ha perdut un partit. Són l’equip menys golejat (39 gols en contra) i tenen en les seves files el que acabarà sent el màxim golejador del grup (47 gols).

Els integrants de l’equip són -d’esquerra a dreta- Albert Cantero (entrenador), Arnau Sanchez, Didac Barceló, Ferran Gómez, José Cortés, Sergio López (ajudant), Jerian Medina, Marc Barrantes, Dúnia Pérez (delegada) -en la fila superior- Jordi Pau, Alex Garcia, Toni Martinez, Iker Casado i Jan López -també d’esquerra a dreta en la fila inferior.

Més en

Horari d’estiu de les oficines del Narcís Sala

Premsa13 de juliol de 2018

Luismi Gracia penja les botes i s’incorpora a l’estructura esportiva del Sant Andreu

Premsa11 de juliol de 2018

Acord de renovació amb Elhadji Baldeh

Premsa10 de juliol de 2018

El Sant Andreu torna als entrenaments el dia 18

Premsa10 de juliol de 2018